reklama
butterfly21
hope & love
no to zobaczymy
a mi jest zimno 
na dworze pochmurno, chyba będzie lało ... i jeszcze zjadłabym chrupki lays te ostre
bu!

butterfly21
hope & love
nanulka nie jadłam nigdy sushi
i nie wiem czy dałabym się skusić na nie ... Aspirin protect przepisała mi moja ginekolog wraz z duphastonem w razie pozytywnego testu jak to określiła "mini zestaw antyporonny" 
do później, idę pooglądać TV i się pokulać bo spać mi się chce ... głupia pogoda ;/;/;/ a centrum dowodzenia (lapka) z okazji remontu mam w innym pokoju to postaram się zajrzeć później :*

do później, idę pooglądać TV i się pokulać bo spać mi się chce ... głupia pogoda ;/;/;/ a centrum dowodzenia (lapka) z okazji remontu mam w innym pokoju to postaram się zajrzeć później :*
Ostatnia edycja:
myszka2829
Fanka BB :)
wracam ze spaceru a tu tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle nadrukowane 
Martoos po mnie Anila zlapala berka ;-)
Gatto II trymestr jest od 3 miesiaca czyli 12-13 tc ;-) bezpieczny na zabiegi dentystyczne poza usuwaniem kamienia choc nie wiem dlaczego, bo tego jednego sie akurat nie boje ;-) ale mozliwe, ze dziecko pobiera z nas tyle wapnia, ze sie boja ze moga powstac ubytki tuz po czyszczeniu ;-) bede 23.08 to podpytam dentyste
Ja umowilam wizyte na srode o 10:30 juz mnie skreslily z listy labor ;-) dodaly do listy ciezarnych.
Aniu sloneczko Ty moje zachciewajek chyba nie mam, raczej naciaganie eMa bo tak jeszcze latwiej
, duzo spie ze 3 razy w ciagu dnia, latam siusiu, ale to pewnie bo duzo pije jak jest slonce (pochwale sie, ze nie tylko kawe oczywiscie bezkofeiny) choc jedna dziennie pije z kofeina ale to kolo obiadowej pory. Tak to bez zmian, bez mdlosci a co tu dopiero o jakims zyganku myslec...
Kitka juz sobie przypomnialam o glucie bo dzis strasznie sie mocze ;-)

Martoos po mnie Anila zlapala berka ;-)
Gatto II trymestr jest od 3 miesiaca czyli 12-13 tc ;-) bezpieczny na zabiegi dentystyczne poza usuwaniem kamienia choc nie wiem dlaczego, bo tego jednego sie akurat nie boje ;-) ale mozliwe, ze dziecko pobiera z nas tyle wapnia, ze sie boja ze moga powstac ubytki tuz po czyszczeniu ;-) bede 23.08 to podpytam dentyste

Ja umowilam wizyte na srode o 10:30 juz mnie skreslily z listy labor ;-) dodaly do listy ciezarnych.
Aniu sloneczko Ty moje zachciewajek chyba nie mam, raczej naciaganie eMa bo tak jeszcze latwiej

Kitka juz sobie przypomnialam o glucie bo dzis strasznie sie mocze ;-)
Ostatnia edycja:
ech...no to mi jeszcze troche brakuje.....na szczescie nie plamie.
Danutaski zaraz lece na bociana!!
Myszka glut jest, to zaraz bedzie mulilo i tak zaczna sie wspaniale zachciewajki ciazowe
A we srode u was nie ma swieta??
Mnie muli caly dzisiejszy dzien
Nanu ja tez lubie sushi, nawet bardzo, ale teraz nie moge, bo nie przechodzilam toxo, wiec zadnych surowizn......i tak jem szynke parmenska (teoretycznie tez jest surowa) ale uwielbiam i przy tych goracach z melonem jest po prostu gites!
Danutaski zaraz lece na bociana!!
Myszka glut jest, to zaraz bedzie mulilo i tak zaczna sie wspaniale zachciewajki ciazowe

Mnie muli caly dzisiejszy dzien

Nanu ja tez lubie sushi, nawet bardzo, ale teraz nie moge, bo nie przechodzilam toxo, wiec zadnych surowizn......i tak jem szynke parmenska (teoretycznie tez jest surowa) ale uwielbiam i przy tych goracach z melonem jest po prostu gites!
reklama