reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

A ja wróciłam z sushi!!! pyyycha!!! i to wcale nie SUROWIZNA!!! tylko grilllowana rybka!

w drodze do auta zahaczyłam jeszcze o rossmana i przy okazji kupowania płynu do płukania ust - test ciążowy zakupiłam:)

tak więc leży i czeka, ciekawe tylko czy się niebawem doczeka użycia czy też dłuższe leniuchowanie mu się szykuje:p

zaraz się kładę bom padnięta coś... a jutro kolejny wariacki dzień mnie w pracy czeka... jak dobrze,że środa WOLNA !!!

reklama
Witam
Nanulinka ciasto pyszne.Proste i nawet mi wyszlo.
Gatto ja tez lubie Sushi i Tatar ale niejadam bo nieprzechodzilam toksoplazmozy wiec trzeba uwazac.
Dzisiaj pierwszy dzien w pracy po urlopie,ale bylo ciezko wstac o 5 ale jakos dalam rady.Tylko troche dziwnie jakos brzuch mnnie bolal.Jutro o 16 mam wizyte wiec zapytam juz mojego gin czy to normalne bo w pierwszej ciazy nie przypominam sobie o takich bolach.Dobrze ze jutro wolne wiec sie wyspie i w srode do pracy,bo u nas niestety nie ma swieta a by sie przydalo.
MIlych snow

Cieszę się karo że ciacho wyszło:p

Zapominajka

ja uległam może nie pokusie a okazji bo rzucił mi się w oczy:p ale grzecznie leży w szufladzie z lekami i czeka na swój czas:)

teraz już naprawdę się kładę... bo rano będę nietomna!

helol dzień dobry:)
tempka zmierzona,kawa się robi - mykam po prysznic...

wczoraj padła mi funkcja dotykowości w smartfonie:( tak więc w pracy z tel nie popiszę, ale może z kompa się uda:) tel muszę iść zareklamować, mam go ok 1,5 roku...

buziaki i miłego dnia:)

Karo01 to pewnie zależy jaki ból, na początku macica się rozciąga więc może boleć tylko to jest taki trochę inny ból niż na @. Trzymaj się cieplutko i oszczędzaj w tej pracy, a ginka niech rozwieje Twoje wątpliwości!
Nanulika niech rośnie, niech rośnie !!

Dziewczynki ja od początku ciąży tęsknię za frankfurterkami i za TATAREM któego uwielbiaaaam - już niedługo zjem !! :cool2:
A ja zaczęłam czytać książkę Tracy Hogg - Język Niemowląt - na razie wydaje się bardzo przystępnie napisana :tak:

Hejka Kobietki ja dziś wyjątkowo witam sie nie przy kawie :( zapomnialam zakupić no chyba ze pojde w łaski do teściowej :p dopisuje sie do listy testujacych ;) termin @ mam cos ok 21 :) no chyba ze wcześniej mnie krew zaleje :p u mnie dzisiaj zimno mokro i wieje :( mimo to zciskam gorąco i życzę miłego dnia :)

LEnka co Ty gadasz serio? Ale super! &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry:-)

Ja tu sie z rana podenerwowalam, bo mi sie internet skonczyl...wchodze z telefonu a tu takie newsy...
Lenka gratulacje:-) teraz uwazaj na siebie, ok?

Nanu no niech rosnie tempka:-)

Do góry