reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@AnetaManiak ty mi tu dupeczko pisz co u Was :) jak Adaś?
Hej. No Ja się ostatnio nie udzielam bo miałam męża w szpitalu. Jest po operacji kręgosłupa. Prawie dwa tygodnie temu stał w kuchni kichnął i dosłownie padł z bólu i już się nie podniósł. Wynosili Go na noszach z domu. Wczoraj wrócił do domu. Operacja się udała. Teraz tylko długa rehabilitacja Go czeka żeby wrócić do 100% sprawności. Ale jesteśmy dobrej myśli[emoji16]
Adaś grzeczny. Nocki dalej przesypia bardzo ładnie. Tylko raz się budzi na karmienie [emoji6][emoji1]także daje mamie pospać. Już taki fajny się robi, te uśmiechy próby gawożenia, aż serce się raduje[emoji7][emoji7][emoji7]a w szczególności jak rano jest nakarmiony ale jeszcze sobie leżymy w łóżku i te uśmiechy do mamusi ah[emoji7][emoji7][emoji7]

[emoji1][emoji1][emoji1]
IMG_1524253662943.jpg
IMG_20180426_091846.jpg

Załączniki

• IMG_1524253662943.jpg
    IMG_1524253662943.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 414
  • IMG_20180426_091846.jpg
    IMG_20180426_091846.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 408
Hej. No Ja się ostatnio nie udzielam bo miałam męża w szpitalu. Jest po operacji kręgosłupa. Prawie dwa tygodnie temu stał w kuchni kichnął i dosłownie padł z bólu i już się nie podniósł. Wynosili Go na noszach z domu. Wczoraj wrócił do domu. Operacja się udała. Teraz tylko długa rehabilitacja Go czeka żeby wrócić do 100% sprawności. Ale jesteśmy dobrej myśli[emoji16]
Adaś grzeczny. Nocki dalej przesypia bardzo ładnie. Tylko raz się budzi na karmienie [emoji6][emoji1]także daje mamie pospać. Już taki fajny się robi, te uśmiechy próby gawożenia, aż serce się raduje[emoji7][emoji7][emoji7]a w szczególności jak rano jest nakarmiony ale jeszcze sobie leżymy w łóżku i te uśmiechy do mamusi ah[emoji7][emoji7][emoji7]
O kurczę ale historia z Twoim mężem :/ życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Adaś oczywiście cudny kochana :) kawał czlowieczka już z niego :) masz rację,że te uśmieszki są cudowne :)

No, jeśli chodzi o pracę to ja w państwówce pracuję więc i umowa, i socjal super no i przede wszystkim kasa zawsze na czas. No ale mega dużo stresu- niestety ludzie nie rozumieją że są sprawy których przeskoczyć się nie da, że my musimy trzymać się ustawy a nie rozliczać jak się podoba i myślą że urzędnik to im robi na złość i potem wielkie pretensje. A już w ogóle to wszystkim się wydaje że praca fajna, kawusie i ploteczka a generalnie praca dla ludzi o mocnych nerwach jak ja to mówię, a ja raczej do takich nie należę choć przez te parę lat praca trochę mnie wyrobiła haha :D
Fajnie że już wizyta umówiona :) oby ten cykl był szczęśliwy! Trzymam kciuki &&
Ty wiesz, ze moja tesciowa ma takie samo zdanie na ten temat ? :D jej sie wydaje, ze ludzie w urzedach tylko siedza i sie na siebie gapia. Ja w sumie rozumiem mniej wiecej o co chodzi. Administracje skonczylam i na praktykach to wcale nie wygladalo tak, jak sie wiekszosci wydaje : )
Zobaczymy. Teraz jutro jade na majowke do domu. Moze tam troche wyluzuje: D
Czyli z tego co widze, masz dwojke, tak ? Trzeciego nie planujesz ? : D

@aga_agi tylko czekać, aż będziesz tulić swoje maleństwo.Ja urodziłam w 38 tc a u ciebie bliżej niż dalej [emoji4].
@Marika92 kurcze jeszcze pamiętam wasze dwie kreski, a tu już prawie 30 tc [emoji3] [emoji4],brzuszek śliczny.Tylko czekać, aż wejdę niedługo na BB i będą radosne nowiny.
@DorciaMamaOlka z Hani juz coraz wieksza dziewczynka.Rosnie ci jak na drożdżach [emoji4]. Super,że ładnie przysypia noce.
@90_natka na pewno takie zajęcie dobrze by Ci zrobiły,bo wiem, że macierzyństwo bywa męczące i taka odskocznia dobrze na nas wpływa.

Ja od 2 tygodni siedze sama z Wiktorem, bo Jarek codziennie po 21 w domu.Noce są ciężkie, bo zwykle spi ładnie do północy, a później budzi się często i nie może zasnąć.W dzień śpi po 2 godziny, a jak dłużej to na spacerach, ale jakoś musze to przetrwać, a później może z czasem będzie lepiej.
DSC_0129.JPG

Załączniki

• DSC_0129.JPG
    DSC_0129.JPG
    35,4 KB · Wyświetleń: 330
reklama
@aga_agi tylko czekać, aż będziesz tulić swoje maleństwo.Ja urodziłam w 38 tc a u ciebie bliżej niż dalej [emoji4].
@Marika92 kurcze jeszcze pamiętam wasze dwie kreski, a tu już prawie 30 tc [emoji3] [emoji4],brzuszek śliczny.Tylko czekać, aż wejdę niedługo na BB i będą radosne nowiny.
@DorciaMamaOlka z Hani juz coraz wieksza dziewczynka.Rosnie ci jak na drożdżach [emoji4]. Super,że ładnie przysypia noce.
@90_natka na pewno takie zajęcie dobrze by Ci zrobiły,bo wiem, że macierzyństwo bywa męczące i taka odskocznia dobrze na nas wpływa.

Ja od 2 tygodni siedze sama z Wiktorem, bo Jarek codziennie po 21 w domu.Noce są ciężkie, bo zwykle spi ładnie do północy, a później budzi się często i nie może zasnąć.W dzień śpi po 2 godziny, a jak dłużej to na spacerach, ale jakoś musze to przetrwać, a później może z czasem będzie lepiej.Zobacz załącznik 850944
Oj jak słodko śpi Wikuś :* KOchana ona w nocy śpi ale w dzień rządzi :) szkoda czasu na sen :) i też jestem praktycznie sama z dwójką :) no i Olka do szkoły trzeba zawieźć i odebrać grrrr...Ale dajemy radę :)
IMAG1306.jpg

Załączniki

• IMAG1306.jpg
    IMAG1306.jpg
    69,7 KB · Wyświetleń: 456
Do góry