reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej. Jestem już ponad tydzień w domu i w dalszym ciągu nie jestem w stanie zająć się własnym dzieckiem[emoji26][emoji26][emoji26]mam tak osłabiony organizm, że mam nawet problem z dojściem do łazienki. Czasem na siedząco podtrzymam Adasia i to z poduszkami pod rękoma bo nie mam siły i boję się, że Mi wypadnie. Przez ten Mój osłabiony organizm chwyta się Mnie wszystko. Bez męża w ogóle bym sobie nie poradziła. Jest bardzo dużym oparciem dla Mnie i radzi sobie idealnie ze wszystkim. Ogarnia wszystko Adasia, Mnie, pieski i dom. Trzymajcie za Mnie kciuki żebym w końcu wydobrzała i mogła cieszyć się tak długo wyczekiwanym macierzyństwem.
Mój słodki synuś [emoji7][emoji7][emoji7]
fc48f92911d1e2986a23493a30c95cb8.jpg
4be3ca3d282108b39a4485c08b28f3a5.jpg

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny chłopczyk ;) Prześliczny.

reklama
@AnetaManiak dużo sił dla Ciebie :* cc ogólnie jest ciężkie dla organizmu a u Ciebie cała ta historia jeszcze! No ale miejmy nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie :) wspaniale że masz męża, na którego możesz liczyć i który pomaga w tych trudnych chwilach :)

@aga_agi a Ty nadal tylko dieta? Nie proponował Ci diabetolog mimo wszystko insuliny? Niebezpieczne są takie skoki cukru. Ja z córką pod koniec ciąży też tak miałam niestety, miałam rozpoczynać insulinę ale nie zdążyłam-trafiłam do szpitala i następnego dnia nagła szybka decyzja o cc i już mała była na świecie. Z synem z kolei miałam w drugą stronę-pod koniec cukry mi się mega ustabilizowały i spadły aż ciężko bywało czasami nawet do 100 po posiłku dobić.

Przykro mi [emoji17]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, jakoś nie czuje się źle. Obciążeniu,którą straciłam w listopadzie starałam się 14miesiecy, więc i teraz nie liczylam się z tym,że uda się w 2cs. ;) Muszę uregulować insulinę i homocysteine i w końcu się uda ;)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie, jakoś nie czuje się źle. Obciążeniu,którą straciłam w listopadzie starałam się 14miesiecy, więc i teraz nie liczylam się z tym,że uda się w 2cs. ;) Muszę uregulować insulinę i homocysteine i w końcu się uda ;)

U mnie homocysteina miesiac temu 13.94 niestety do zbicia [emoji17]

U mnie homocysteina miesiac temu 13.94 niestety do zbicia [emoji17]

Ojej :( faktycznie do zbicia. U mnie miesiąc temu 10,8 , muszę teraz skontrolować,bo zaatakowałam ja Solgarem B12 i foliany, mam nadzieję,że zadziałały :)

@AnetaManiak dużo sił dla Ciebie :* cc ogólnie jest ciężkie dla organizmu a u Ciebie cała ta historia jeszcze! No ale miejmy nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie :) wspaniale że masz męża, na którego możesz liczyć i który pomaga w tych trudnych chwilach :)

@aga_agi a Ty nadal tylko dieta? Nie proponował Ci diabetolog mimo wszystko insuliny? Niebezpieczne są takie skoki cukru. Ja z córką pod koniec ciąży też tak miałam niestety, miałam rozpoczynać insulinę ale nie zdążyłam-trafiłam do szpitala i następnego dnia nagła szybka decyzja o cc i już mała była na świecie. Z synem z kolei miałam w drugą stronę-pod koniec cukry mi się mega ustabilizowały i spadły aż ciężko bywało czasami nawet do 100 po posiłku dobić.
Jestem na diecie. Ogólnie to nie mam problemów z cukrem teraz podczas choroby i gorączki cukier skakał. Po posiłkach był wysoki ale w normie, na granicy. Na czczo za wysoki. Mam nadzieję, że jak się wykuruję to wszystko wróci do normy ☺

reklama
Do góry