reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej. Jestem już ponad tydzień w domu i w dalszym ciągu nie jestem w stanie zająć się własnym dzieckiem[emoji26][emoji26][emoji26]mam tak osłabiony organizm, że mam nawet problem z dojściem do łazienki. Czasem na siedząco podtrzymam Adasia i to z poduszkami pod rękoma bo nie mam siły i boję się, że Mi wypadnie. Przez ten Mój osłabiony organizm chwyta się Mnie wszystko. Bez męża w ogóle bym sobie nie poradziła. Jest bardzo dużym oparciem dla Mnie i radzi sobie idealnie ze wszystkim. Ogarnia wszystko Adasia, Mnie, pieski i dom. Trzymajcie za Mnie kciuki żebym w końcu wydobrzała i mogła cieszyć się tak długo wyczekiwanym macierzyństwem.
Mój słodki synuś [emoji7][emoji7][emoji7]
fc48f92911d1e2986a23493a30c95cb8.jpg
4be3ca3d282108b39a4485c08b28f3a5.jpg

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana cudowy ten Wasz Adaśko. Dużo siły i mi się tu nie łam, nabieraj sił!!
U nas też chorobowo w niedzielę 39,7 gorączki, dziś 35,5 ledwo żyję, więc rozumiem Cię. Dominika też chora z gorączką od piatku. Cukry szaleją, ketony w moczu na najwyższym poziomie... U Eas chociaż Adaś już bezpieczny ❤

Kochana cudowy ten Wasz Adaśko. Dużo siły i mi się tu nie łam, nabieraj sił!!
U nas też chorobowo w niedzielę 39,7 gorączki, dziś 35,5 ledwo żyję, więc rozumiem Cię. Dominika też chora z gorączką od piatku. Cukry szaleją, ketony w moczu na najwyższym poziomie... U Eas chociaż Adaś już bezpieczny [emoji173]

To widzę, że u Was też nie zaciekawie. Ale słyszałam, że cukry w drugiej połowie ciąży lubią szaleć. A pewnie jeszcze leki bierzesz to dodatkowo szaleją i przez to. Ale minie w końcu [emoji8][emoji8][emoji8]
No Ja niestety momentami nie daję rady psychicznie z tym wszystkim. Ale patrzę na Adasia i jestem w nim zakochana po uszy i dziękuję Bogu, że jest zdrowy.

@AnetaManiak a robilas morfologie? Czym jest spowodowane oslabienie organizmu??
Piekny Adas [emoji177]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam anemie dość silną. Podczas cc straciłam dużo krwi na dodatek na koniec ciąży już Mnie sięgła delikatnie.
Do tego jakąś infekcje w organizmie na którą brałam antybiotyki, niestety nie byli w stanie znaleźć gdzie, wyszło to w krwi. I na domiar złego przyczepiło Mi się zapalenie piersi.
Miałam zrobić badania w zaraz w następnym tygodniu jak wyszłam, ale babka w recepcji stwierdziła, że nie widzi takiej potrzeby i umówiła Mnie dopiero na jutro.
Wczoraj była Moja położna i powiedziała, że jak Mi nie zrobią tych badań to mam przyjechać do szpitala. Powiedzieć co jest grane i tam zrobią wszystko od ręki

reklama
Do góry