reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@Ewela tak mi przykrokochana brakuje słów zeby cię pocieszyć wlasciwie to nie ma takich słów ... Musisz wrocic do kliniki i wszystko zacząć od nowa. ..wiem ze to trudne ale jedyne pocieszenie ze to nie ciaza pozamaciczna tak jak to bylo u mnie miesiac po poronieniu beta rosła nie wiadomo skąd. .. Kochana tule cie mocno i wspierajcie się razem z mężem

reklama
@Ewela [emoji24][emoji24][emoji24] nie wiem jak Cię pocieszyć rybko :( to wszystko jest niesprawiedliwe :( odstaw leki i poczekaj na krwawienie :( i koniecznie jeszcze raz do kliniki :( może wejdź,na forum o poronieniach nawykowych bo tam są dziewczyny które wszystko dokładnie Ci powiedzą

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Już po lekarzu powiedział że ciąża pozamaciczna mam ostawic leki i czekać na okres. Po okresie można się starać. Mam dosc siedzę i płacze nie wiem co robić dozwnilam do pracy mają mi cofnąć zwolnienie i mam wrócić i w święta pracować jak mialam. Narobilam zamieszania ale musiałam wziąść wcześnie zwolnienie bo bym sobie nie podarowała

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

O to chodzi ja dostałam zwolnienie na 3 tygodnie a 3 dni po wypisaniu zwolnienia poroniłam i normalnie miałam wykorzystane te zwolnienie jeszcze potem następne dostałam..

Ale ze sa święta i przez mnie kierowniczka musi pracować a ze ja jestem zdolna do pracy to mogę bo nie miałam zabiegu itp

Ale ze sa święta i przez mnie kierowniczka musi pracować a ze ja jestem zdolna do pracy to mogę bo nie miałam zabiegu itp

I co z tego,że nie miałaś zabiegu.Niech popracuje nic jej się nie stanie.Masakra patrze,ze wszędzie tak,aby że tylko wykończyć się dla nich i żadnego współczucia....

reklama
Jej problem jak nie ma kogo dać na zmianę i musi pracować. A tobie l4 się należy. Co z tego że nie miałaś zabiegu. Możesz krwawic, dużo mocniej niż przy @, może cię boleć brzuch, czy cokolwiek innego. I to nie jest jej sprawa. A pracodawca nie ma prawa cofnąć ci l4, bo niby na jakiej podstawie??

Do góry