Hej dziewczyny, piszę znów do was bo nam więcej czasu z tego względu że jestem na L4.... I mam do was pytanie, czy @ po ciąży wraca do stanu pierwotnego? Tzn zazwyczaj miałam ją po 28 / 29 dniach chyba że faktycznie coś się w danym mc działo - jakiś antybiotyk, wyjazdy za granicę czy stres to wtedy z wiadomych względów kilka dni w tą czy w tą się przesuwała. Teraz po poronieniu pierwsza @ przyszła po 34 dniach, kolejna po 33 a ta już po 30. Myślicie że wróci do tych 28? Czy może się tak wahać? I jedno co mnie bardzo dziwi nie mam poza poddenerwowaniem i wybuchami gorąca parę dni przed żadnych objawów. A kiedyś bolały mnie piersi nie do wytrzymania. A sam pierwszy dzień @ był koszmarem - bez ketonatu ani rusz bo no-spa miała znikome działanie. Teraz pierwszy dzień jest hmmm w sumie w miarę normalny, czuję lekkie pobolewanie w dole brzucha ale bez wielkiego szału. Kiedyś nawet przy siusianiu w trakcie @ myślałam że zejdę (sorki za szczegóły ale każda z nas jest kobietą i chyba wiemy o czym mówię)
myślicie że ciąża mimo że zakończona niepowodzeniem mogła tyle zmienić? Nie powiem bo na plus [emoji809] bo już można powiedzieć nie zdycham pierwszego dnia a mogę normalnie funkcjonować, a sama@ też mam wrażenie że jest delikatniejsza.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom