Podpinam sie pod alunie nowy cykl nowe szansa [emoji110][emoji6]a ja jeszcze czekam na @[emoji20]Nowy cykl nowe możliwości[emoji4]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podpinam sie pod alunie nowy cykl nowe szansa [emoji110][emoji6]a ja jeszcze czekam na @[emoji20]Nowy cykl nowe możliwości[emoji4]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
No to kochana odpoczywaj [emoji6]teraz juz musi byc tylko lepiej [emoji12][emoji110]Obudziłam się.
Wszystko dobrze niczego w środku nie ma[emoji6]
Miałam tylko przerosnieta błonę śluzową (chyba) mówiła że zrobiła biopśje.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana bylam dzisiaj u lekarza innego takiego co kiedys chodzilam i wypisal mi recepte [emoji6]ale musze zadzwonic po @zeby sie umowic na monitoring [emoji5]a tak z ciekawosci kiedy mniej wiecej robi sie ten monitoring ile dni po @ ?
Aga @ pojawi sie napewno i to na dniach [emoji6]@inezka, może U Ciebie w ogóle się nie pojawi
@mfifi super wieści
Teraz doczytałam, że byłaś u lekarza. No to teraz yrzeba wierzyć, że lek pomożeAga @ pojawi sie napewno i to na dniach [emoji6]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czuję się dobrze tylko mam problemy z wysokim plusem@DorciaMamaOlka brak objawów jeszcze o niczym nie znaczy. Zobacz Lenka też nie ma objawów a jak już wysoko w ciąży jest. Także bez nerwów. Tak jak Nusia napisała bo maleństwo wszysyko czuje a w tym czasie rozwija się serduszko!!!
@InezkaK taka już ze Mnie ciamajda[emoji12][emoji12][emoji12]jak o czymś myślę to nie patrzę co robię. Niby mam podzieloną uwagę ale nie zawsze. Czasami jestem za bardzo rostrzepana[emoji28][emoji28][emoji28]. @ się nie pojawiła mam nadzieję!!!
@Lenka232323 a jak tam u Ciebie?? Daj znać jak się czujesz.
@Zaaaneta a co z Tobą??? Już tyle czasu Ciebie u nas nie widziałam.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom