reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx no wczoraj Mnie trochę dopadło ☹tym bardziej jak zobaczyłam, że ma termin taki jaki Ja miałam[emoji22][emoji22][emoji22]
No ale idę dalej do przodu, nie patrzę do tyłu, choć o Moim Motylku nigdy nie zapomnę!!! Cieszy Mnie to,że teraz tak się wzięłaś za te badania. Zobaczysz, że moment i zaskoczysz[emoji6][emoji6][emoji6]

@mfifi04 w klinikach leczenia niepłodności każą całkiem inaczej badać prolaktyne. Po pierwsze trzeba być co najmniej 3godz po posiłku i jest badana dwukrotnie w ciągu doby, po pierwszym badaniu dostaje się tabletkę z hormonem(ale nie pamiętam nazwy) i sprawdza się jaki jest przyrost. Nie może być większy niż 5 po niej. Tak badają w klinikach.

@90_natka no to ciekawe co to z niego wyrośnie[emoji1][emoji1][emoji1]mały karateka[emoji10][emoji10][emoji10]a to jeszcze u Twojego męża muszą się zgodzić na ten urlop. Oj mam nadzieję, że nie będą robić Mu problemu. Bo wypoczynek napewno wam się przyda[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AnetaManiak to co piszesz z tą tabletką to u nas to jest tzw. badanie prolaktyny po obciążeniu, badają na czczo i później chyba po 1 i po 2 godz. od tabletki :) a na "zwykłą" prolaktynę to pobierają tak normalnie jak inne hormony :)
a co do pracy mojego męża to akurat u nich już sezon urlopowy trwa w najlepsze więc trochę gorzej z tym, żeby podpisali zgodę na urlop bo już część pracowników wolne ma. A przestoju być nie może :) a mój ma urlop zaplanowany na sierpień, jak ja będę rodzić i po porodzie, więc teraz może być trochę marudzenie kierownictwa... no ale jestem dobrej myśli ;) jak byłam w ciąży z córką to też zgodzili się na taki "nieplanowany" urlop więc jest nadzieja :D ;)

Cześć wszystkim [emoji3] meldunek nadejście @ [emoji52] smutku nie ma bo wakacje od niedzieli i będę się dobrze czuła i mogła wszystko jeść, pić i opalać się [emoji274]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka. To dobrze, że smutku nie ma[emoji6][emoji6][emoji6]to życzę udanej zabawy na wakacjach!!! No to Kochana kolejny miesiąc na starania i wykorzystuj to puki możesz[emoji1][emoji1][emoji1]a gdzie się wybierasz na wakacje??

Jedziemy na Lazurowe Wybrzeże we Francji [emoji3] Ostatnio byłam tam w ciąży wiec mam nadzieję, że może tam się uda [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Aj zazdroszczę! Wina i sery!!! Uwielbiam[emoji6][emoji6] Oby i tym razem zaowocowało u Was[emoji1][emoji1][emoji1]

1497515295-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry