reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx no wczoraj Mnie trochę dopadło ☹tym bardziej jak zobaczyłam, że ma termin taki jaki Ja miałam[emoji22][emoji22][emoji22]
No ale idę dalej do przodu, nie patrzę do tyłu, choć o Moim Motylku nigdy nie zapomnę!!! Cieszy Mnie to,że teraz tak się wzięłaś za te badania. Zobaczysz, że moment i zaskoczysz[emoji6][emoji6][emoji6]

@mfifi04 w klinikach leczenia niepłodności każą całkiem inaczej badać prolaktyne. Po pierwsze trzeba być co najmniej 3godz po posiłku i jest badana dwukrotnie w ciągu doby, po pierwszym badaniu dostaje się tabletkę z hormonem(ale nie pamiętam nazwy) i sprawdza się jaki jest przyrost. Nie może być większy niż 5 po niej. Tak badają w klinikach.

@90_natka no to ciekawe co to z niego wyrośnie[emoji1][emoji1][emoji1]mały karateka[emoji10][emoji10][emoji10]a to jeszcze u Twojego męża muszą się zgodzić na ten urlop. Oj mam nadzieję, że nie będą robić Mu problemu. Bo wypoczynek napewno wam się przyda[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AnetaManiak to co piszesz z tą tabletką to u nas to jest tzw. badanie prolaktyny po obciążeniu, badają na czczo i później chyba po 1 i po 2 godz. od tabletki :) a na "zwykłą" prolaktynę to pobierają tak normalnie jak inne hormony :)
a co do pracy mojego męża to akurat u nich już sezon urlopowy trwa w najlepsze więc trochę gorzej z tym, żeby podpisali zgodę na urlop bo już część pracowników wolne ma. A przestoju być nie może :) a mój ma urlop zaplanowany na sierpień, jak ja będę rodzić i po porodzie, więc teraz może być trochę marudzenie kierownictwa... no ale jestem dobrej myśli ;) jak byłam w ciąży z córką to też zgodzili się na taki "nieplanowany" urlop więc jest nadzieja :D ;)

Cześć wszystkim [emoji3] meldunek nadejście @ [emoji52] smutku nie ma bo wakacje od niedzieli i będę się dobrze czuła i mogła wszystko jeść, pić i opalać się [emoji274]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka. To dobrze, że smutku nie ma[emoji6][emoji6][emoji6]to życzę udanej zabawy na wakacjach!!! No to Kochana kolejny miesiąc na starania i wykorzystuj to puki możesz[emoji1][emoji1][emoji1]a gdzie się wybierasz na wakacje??

Jedziemy na Lazurowe Wybrzeże we Francji [emoji3] Ostatnio byłam tam w ciąży wiec mam nadzieję, że może tam się uda [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Aj zazdroszczę! Wina i sery!!! Uwielbiam[emoji6][emoji6] Oby i tym razem zaowocowało u Was[emoji1][emoji1][emoji1]

1497515295-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry