reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Mififi i Aneta teraz u was będą dwie kreseczki tak czuję ;)
Apropo ja dziś spędziłam dwie godz na fryzurze mojej siostry wykorzystała mnie hehe :) pokaże wam, jako amator oczywiście nic specjalnego :p
Piękna fryzura:)
Aneta to praktycznie na jedno wychodzi poczekam sobie tydzień :) chyba że nie wytrzymam

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mififi i Aneta teraz u was będą dwie kreseczki tak czuję ;)
Apropo ja dziś spędziłam dwie godz na fryzurze mojej siostry wykorzystała mnie hehe :) pokaże wam, jako amator oczywiście nic specjalnego :p
Ślicznie Kochana. Masz talent!!! Ja za to jestem od paznokci[emoji6] to jak salon otwieramy [emoji1][emoji1][emoji1]
1497122498-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ślicznie Kochana. Masz talent!!! Ja za to jestem od paznokci[emoji6] to jak salon otwieramy [emoji1][emoji1][emoji1]
1497122498-aaaaaa.jpeg

Też lubię paznokietki malować przedłużać itd:) bardziej nimi się zajmuje :-*
Myślę że salon możemy na granicy postawić ;-D
A twoje pazurki takie długie? Piękne :)

@Zaaaneta śliczna sukienka!!! A pasowała by do brzuszka jakby była odcięta pod piersiami[emoji6]w ogóle ładna kobitka z Ciebie[emoji6][emoji6]
Ja paznokcie już 10lat robię i lubię to robić!!!

@Zaaaneta śliczna sukienka!!! A pasowała by do brzuszka jakby była odcięta pod piersiami[emoji6]w ogóle ładna kobitka z Ciebie[emoji6][emoji6]
Ja paznokcie już 10lat robię i lubię to robić!!!

Dziękuję kochana:) właśnie jak by była odcięta pod biustem to ok a tak to mnie uwiera jeszcze jak coś zjem to już wgl:p no ale swoje już odbyła :p niestety wiecznie nie będe szczupła haha:) :D

To Ja ten wasz wredny rudzielec też się pokaże a co Mi tam(zdjęcie robione jakieś 3tug temu)[emoji12][emoji12][emoji12]
Moja koleżanka miała podobną sukienke ostatnio na komuni u chrześniaka a była wtedy tydzień przed porodem i naprawdę ślicznie wyglądała. Zaneta a może Ją przerób??

1497123475-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry