reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Jutro idę na monitoring. Także jeżeli jutro dostanę zastrzyk to też tak jakoś podobnie będę testować. Bo ponoć tak około 2tyg albo i 2.5 tyg odczekać po zastrzyku

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Zastrzyk na pęknięcie ? Pytam bo nigdy nie miałam zastrzyku. Z owulacja nie miałam nigdy problemu. Zawsze jajeczka pękły same

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Zastrzyk na pęknięcie ? Pytam bo nigdy nie miałam zastrzyku. Z owulacja nie miałam nigdy problemu. Zawsze jajeczka pękły same

Tak na pęknięcie. Ja też nie mam. Ale ze względu na złe wyniki Mojego M muszę być stymulowana, żeby to wszystko było bardziej czułe niż normalnie. Niestety takie są procedury☹mimo iż u Mnie wszystko działa jak powinno to Ja dostaje leki bo faceta leczyć się nie da, jedenie dostaje witaminy

Tak na pęknięcie. Ja też nie mam. Ale ze względu na złe wyniki Mojego M muszę być stymulowana, żeby to wszystko było bardziej czułe niż normalnie. Niestety takie są procedury☹mimo iż u Mnie wszystko działa jak powinno to Ja dostaje leki bo faceta leczyć się nie da, jedenie dostaje witaminy

U mojego akurat wyniki są ok.

reklama
No to już połowa sukcesu[emoji6]u nas to są ostatnie dwa podejścia ze stymulacją potem Mój gin wysyła nas do kliniki leczenia niepłodności

Na samym początku chodziłam do poradni leczenia niepłodności. Najpierw droznosc, potem laparoskopia. Miała być insemiacja ale się nie zgodziłam

Do góry