reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczynki jestem juz po dzidzia zdrowa i tak się wiercila ze lekarz musiał się troszkę namęczyć żeby zrobić wszystkie pomiary [emoji5][emoji4][emoji38]jest też duża z USG wychodzi o 6 dni starsza niż z daty miesiączki ale mam się tym wcale nie przejmowac bo tak może być tym bardziej ze przed zajściem w ciaze miałam nieregularne cykle [emoji5] jestem przeszczesliwa[emoji5][emoji4][emoji3][emoji16]
Dziękuję Wam kochane za kciuki i wsparcie [emoji5][emoji9][emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Fantastyczna wiadomosc [emoji6][emoji176]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem kochane :) ogólnie to nie wiem w co wsadzić ręce po pracy a zmiany mam od 11-19 i mój mąż też popołudnie :( więc jak wracam to szybko kolacja,ogarnąć młodego i spać ( no jeszcze sexy) i padamy oboje na pyski :) nawet nie wiem który dziś dc [emoji14] poza tym owu nie daje znaku bo nic nie czuję .... Ech

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak sie nie poddawac jak zycie caly czas podklada klody pod nogi??? :( ile czlowiek moze zniesc cierpien:( :(
Xsenia kochana nie martw się ja wiem że się martwisz ale znam dwie pary co miały problemy z nasieniem mężów i są teraz matkami ☺ nie wiem co tam było nie tak ale u jednych to dawali tylko 3%a w ciągu 3msc zaszła w ciążę. Wprowadziła mega zdrowe odżywianie posiłki o określonych godzinach częściej a mniej i im się udało.
Nie martw się kochana zawsze jest jakieś wyjście, skonsultuj to z lekarzem niech ci wszystko wytłumaczy.
Nie mów tak że same złe sytuacje Cię spotykają pomysł jakiego masz wspaniałego męża, który Cię kocha,wspiera. Mój mąż mi tak wczoraj tłumaczył i zrozumiałam że mamy czas jesteśmy młodzi, tak samo ty młoda na pewno ładna kobieta☺ pomysł o dobrych rzeczach jakie masz, sytuacjach pozytywnych na pewno jest ich dużo☺ będzie dobrze. Ty mnie wspierasz to ja cb tym bardziej ☺

Xsenia kochana nie martw się ja wiem że się martwisz ale znam dwie pary co miały problemy z nasieniem mężów i są teraz matkami ☺ nie wiem co tam było nie tak ale u jednych to dawali tylko 3%a w ciągu 3msc zaszła w ciążę. Wprowadziła mega zdrowe odżywianie posiłki o określonych godzinach częściej a mniej i im się udało.
Nie martw się kochana zawsze jest jakieś wyjście, skonsultuj to z lekarzem niech ci wszystko wytłumaczy.
Nie mów tak że same złe sytuacje Cię spotykają pomysł jakiego masz wspaniałego męża, który Cię kocha,wspiera. Mój mąż mi tak wczoraj tłumaczył i zrozumiałam że mamy czas jesteśmy młodzi, tak samo ty młoda na pewno ładna kobieta☺ pomysł o dobrych rzeczach jakie masz, sytuacjach pozytywnych na pewno jest ich dużo☺ będzie dobrze. Ty mnie wspierasz to ja cb tym bardziej ☺
Dziekuje Ci za te slowa:)
Wiem, mamy siebie mamy tak wiele.
Siedzimy i placzemy razem.
Ale los w koncu sie do nas usmiechnie. Nie przestane w to wierzyc.

Dziekuje Ci za te slowa:)
Wiem, mamy siebie mamy tak wiele.
Siedzimy i placzemy razem.
Ale los w koncu sie do nas usmiechnie. Nie przestane w to wierzyc.
Xssenia" -to jak dobrze pamiętam wojownicza księżniczka czyż nie ?[emoji6] i tak sobie o tobie myślę [emoji4]jedni mają w zyciu pod górke a inni z górki i wiesz ja juz w zyciu sporo przeszlam oj oj bardzo duzoooo i ciagle się zastanawiam skąd biore na to siły ale sama nie wiem [emoji6]wsparcie męża i dzieci ich miłość to daje mi najwiecej siły [emoji4]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenie :)
Ja wiem, że są często chwile załamania, złości i zazdrości, że innym się udaje a mi nie... Też przez to przechodziłam. I w końcu doczekałam się swojego cudu w momencie kiedy byłam pewna, że znowu na teście będzie biel...

reklama
Mam wynik progresteronu 13.150 jak myślicie chyba miałam owulacje prawda? Normy fazy owulacyjne to 0.135-12
Cieszylabym się bo już myślałam że kolejna torbiel będę miala

Do góry