reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczynki jestem juz po dzidzia zdrowa i tak się wiercila ze lekarz musiał się troszkę namęczyć żeby zrobić wszystkie pomiary [emoji5][emoji4][emoji38]jest też duża z USG wychodzi o 6 dni starsza niż z daty miesiączki ale mam się tym wcale nie przejmowac bo tak może być tym bardziej ze przed zajściem w ciaze miałam nieregularne cykle [emoji5] jestem przeszczesliwa[emoji5][emoji4][emoji3][emoji16]
Dziękuję Wam kochane za kciuki i wsparcie [emoji5][emoji9][emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Fantastyczna wiadomosc [emoji6][emoji176]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem kochane :) ogólnie to nie wiem w co wsadzić ręce po pracy a zmiany mam od 11-19 i mój mąż też popołudnie :( więc jak wracam to szybko kolacja,ogarnąć młodego i spać ( no jeszcze sexy) i padamy oboje na pyski :) nawet nie wiem który dziś dc [emoji14] poza tym owu nie daje znaku bo nic nie czuję .... Ech

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak sie nie poddawac jak zycie caly czas podklada klody pod nogi??? :( ile czlowiek moze zniesc cierpien:( :(
Xsenia kochana nie martw się ja wiem że się martwisz ale znam dwie pary co miały problemy z nasieniem mężów i są teraz matkami ☺ nie wiem co tam było nie tak ale u jednych to dawali tylko 3%a w ciągu 3msc zaszła w ciążę. Wprowadziła mega zdrowe odżywianie posiłki o określonych godzinach częściej a mniej i im się udało.
Nie martw się kochana zawsze jest jakieś wyjście, skonsultuj to z lekarzem niech ci wszystko wytłumaczy.
Nie mów tak że same złe sytuacje Cię spotykają pomysł jakiego masz wspaniałego męża, który Cię kocha,wspiera. Mój mąż mi tak wczoraj tłumaczył i zrozumiałam że mamy czas jesteśmy młodzi, tak samo ty młoda na pewno ładna kobieta☺ pomysł o dobrych rzeczach jakie masz, sytuacjach pozytywnych na pewno jest ich dużo☺ będzie dobrze. Ty mnie wspierasz to ja cb tym bardziej ☺

Xsenia kochana nie martw się ja wiem że się martwisz ale znam dwie pary co miały problemy z nasieniem mężów i są teraz matkami ☺ nie wiem co tam było nie tak ale u jednych to dawali tylko 3%a w ciągu 3msc zaszła w ciążę. Wprowadziła mega zdrowe odżywianie posiłki o określonych godzinach częściej a mniej i im się udało.
Nie martw się kochana zawsze jest jakieś wyjście, skonsultuj to z lekarzem niech ci wszystko wytłumaczy.
Nie mów tak że same złe sytuacje Cię spotykają pomysł jakiego masz wspaniałego męża, który Cię kocha,wspiera. Mój mąż mi tak wczoraj tłumaczył i zrozumiałam że mamy czas jesteśmy młodzi, tak samo ty młoda na pewno ładna kobieta☺ pomysł o dobrych rzeczach jakie masz, sytuacjach pozytywnych na pewno jest ich dużo☺ będzie dobrze. Ty mnie wspierasz to ja cb tym bardziej ☺
Dziekuje Ci za te slowa:)
Wiem, mamy siebie mamy tak wiele.
Siedzimy i placzemy razem.
Ale los w koncu sie do nas usmiechnie. Nie przestane w to wierzyc.

Dziekuje Ci za te slowa:)
Wiem, mamy siebie mamy tak wiele.
Siedzimy i placzemy razem.
Ale los w koncu sie do nas usmiechnie. Nie przestane w to wierzyc.
Xssenia" -to jak dobrze pamiętam wojownicza księżniczka czyż nie ?[emoji6] i tak sobie o tobie myślę [emoji4]jedni mają w zyciu pod górke a inni z górki i wiesz ja juz w zyciu sporo przeszlam oj oj bardzo duzoooo i ciagle się zastanawiam skąd biore na to siły ale sama nie wiem [emoji6]wsparcie męża i dzieci ich miłość to daje mi najwiecej siły [emoji4]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenie :)
Ja wiem, że są często chwile załamania, złości i zazdrości, że innym się udaje a mi nie... Też przez to przechodziłam. I w końcu doczekałam się swojego cudu w momencie kiedy byłam pewna, że znowu na teście będzie biel...

reklama
Mam wynik progresteronu 13.150 jak myślicie chyba miałam owulacje prawda? Normy fazy owulacyjne to 0.135-12
Cieszylabym się bo już myślałam że kolejna torbiel będę miala

Do góry