reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja praktycznie z Moim mężem nie zabezpieczamy się od około 9lat. Nie mamy dzieci. Na początku lekarze bagatelizowali to. Tak porzadnie to się staramy jakieś 3lata. Miałam poronienie 2lata temu. Nie wiedziałam że jestem w ciąży. Dostałam straszne bóle krwotok. Na usg stwierdzono, że już się oczyszczam. Ale, że Moja gin musi Mnie wysłać jeszcze na badania. A Ona powiedziała że nic robić nie muszę bo się pewnie pomylili to był pewnie tylko torbiel a nie ciąża. Po tym incydencie zmieniłam lekarza. Ja mam nieregularne cykle także nic nie podejrzewałam wtedy. Teraz przy tej ciąży którą straciłam miałam dokładnie takie same objawy jak wtedy. W tym roku skończę 30lat a Mój mąż 33lata. I miałam taką nadzieję że pierwsze dziecko urodzę przed 30. Bo urodziny mam 30grudnia. Ale niestety ta nadzieja została Mi odebrana [emoji17][emoji17][emoji17]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 30 mam 23 czerwca też miałam nadzieję ,ze do 30 będzie pierwsze bobo ,a tu niestety. Bardzo długo się starajcie 9 lat to spory wynik ,po takim czasie powinniście być skierowani na dodatkowe badania. Sama ilość cykli mnie nie przeraża sama w sobie tylko boję się ,ze po 30 może być więcej komplikacji[emoji54]. Zresztą z M jesteśmy już 11 lat razem i najwyższy czas ,żeby usłyszeć tupot małych stupek [emoji16].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja 30 mam 23 czerwca też miałam nadzieję ,ze do 30 będzie pierwsze bobo ,a tu niestety. Bardzo długo się starajcie 9 lat to spory wynik ,po takim czasie powinniście być skierowani na dodatkowe badania. Sama ilość cykli mnie nie przeraża sama w sobie tylko boję się ,ze po 30 może być więcej komplikacji[emoji54]. Zresztą z M jesteśmy już 11 lat razem i najwyższy czas ,żeby usłyszeć tupot małych stupek [emoji16].

Ja jestem już po różnych badaniach. Ale wiesz na początku to było takie nieregularne współżycie bo tylko szalało się na punkcie pracy. A dopiero jak się wyprowadziliśmy do Niemiec to pomyśleliśmy, że brakuje jeszcze kogoś w rodzinie. Na początku jeździłam do Polski do ginekologa. Dopiero od zeszłego roku zaczęłam chodzić tutaj. I pierwsze pół roku to były badania. I ze Mną jest wszystko ok. Ale wyniki męża nie są zachwycające. To jesteśmy ten sam rocznik [emoji16] mam nadzieję że na początku przyszłego roku obie będziemy tulić nasze maleństwa

Ja jestem już po różnych badaniach. Ale wiesz na początku to było takie nieregularne współżycie bo tylko szalało się na punkcie pracy. A dopiero jak się wyprowadziliśmy do Niemiec to pomyśleliśmy, że brakuje jeszcze kogoś w rodzinie. Na początku jeździłam do Polski do ginekologa. Dopiero od zeszłego roku zaczęłam chodzić tutaj. I pierwsze pół roku to były badania. I ze Mną jest wszystko ok. Ale wyniki męża nie są zachwycające. To jesteśmy ten sam rocznik [emoji16] mam nadzieję że na początku przyszłego roku obie będziemy tulić nasze maleństwa

Tez mam taką nadzieję [emoji4]

Siedzę w poczekalni oczywiście opóźnienie może z godzinkę albo i lepiej [emoji54]ale jakoś stres mi przeszedł może to dobry znak [emoji5] mam taką nadzieję [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Do góry