reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kasia już niedługo zobaczysz śliczne serduszko :)

Zaaaneta bardzo mi przykro z powodu twojej straty :( my mamy teraz 2 cykl starań
[emoji173] Na to liczę... [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Kurczę chyba sprawię sobie takie cudo i też będę podsłuchiwać lokatora [emoji16][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png
Ja ogólnie polecam bo nie są to duże pieniądze (ja za swój detektor płaciłam ok 120zł), a już w poprzedniej ciąży bardzo mnie uspokajał, od 13stego tc słuchałam serduszka praktycznie do samego końca :) tylko trzeba pamiętać, że czasami dziecko może się tak obrócić, że serduszka po prostu nie wyłapiesz, nawet już w późniejszych tc :) mi raz w poprzedniej ciąży tak się stało i to późno bo to było już po 30tc, córka mało się ruszała (jak się okazało później były to początki małowodzia bo wody mi się delikatnie sączyły) i na dodatek nie złapałam serduszka. Ale następnego dnia już znalazłam bez problemu ;) no ale jeśli wiesz, że nie będziesz panikować jeśli nie uda się serduszka wysłuchać to szczerze polecam detektor :)

Myślę że fajna sprawa ten detektor [emoji16] Jeszcze w sumie mam trochę czasu na podjęcie decyzji o kupnie [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Kasiu bardzo się ciesze ze widziałaś maleńka fasolkę ☺ teraz będzie tylko dobrze i na następnej wizycie będzie serduszko jestem tego pewna ☺
Ja po wczorajszej wizycie tez ok jest jeszcze wcześnie żeby coś zobaczyć wiec musze cierpliwie czekać ale jestem dobrej myśli ☺ musi być dobrze ☺
Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki ☺✊

Kasiu bardzo się ciesze ze widziałaś maleńka fasolkę [emoji5] teraz będzie tylko dobrze i na następnej wizycie będzie serduszko jestem tego pewna [emoji5]
Ja po wczorajszej wizycie tez ok jest jeszcze wcześnie żeby coś zobaczyć wiec musze cierpliwie czekać ale jestem dobrej myśli [emoji5] musi być dobrze [emoji5]
Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki [emoji5][emoji110]
Marta będzie dobrze :) [emoji173]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę że fajna sprawa ten detektor [emoji16] Jeszcze w sumie mam trochę czasu na podjęcie decyzji o kupnie [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png
No, na pewno jeszcze kilka tygodni zanim udałoby się wysłuchać serduszko więc czasu na zastanowienie masz sporo :)

Powiedz mi czy te badania miałaś robione przed ciążą? Czy już w trakcie?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Badania mam robione teraz, w ciąży, po kolejnym jak to określiła moja lekarka podejrzanym incydencie mogącym świadczyć o problemach z krążeniem i koagulacją (przewróciłam się, bo straciłam czucie w nodze). Ale muszę przyznać, że już po zabiegu w szpitalu pytali mnie czy badałam się w tym kierunku no ale w sumie tylko zapytali i na nic dalej nie pokierowali.

Kasiu bardzo się ciesze ze widziałaś maleńka fasolkę ☺ teraz będzie tylko dobrze i na następnej wizycie będzie serduszko jestem tego pewna ☺
Ja po wczorajszej wizycie tez ok jest jeszcze wcześnie żeby coś zobaczyć wiec musze cierpliwie czekać ale jestem dobrej myśli ☺ musi być dobrze ☺
Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki ☺✊
Na pewno będzie dobrze :)

reklama
No, na pewno jeszcze kilka tygodni zanim udałoby się wysłuchać serduszko więc czasu na zastanowienie masz sporo :)

Badania mam robione teraz, w ciąży, po kolejnym jak to określiła moja lekarka podejrzanym incydencie mogącym świadczyć o problemach z krążeniem i koagulacją (przewróciłam się, bo straciłam czucie w nodze). Ale muszę przyznać, że już po zabiegu w szpitalu pytali mnie czy badałam się w tym kierunku no ale w sumie tylko zapytali i na nic dalej nie pokierowali.

Na pewno będzie dobrze :)
Mój gin powiedział,że jak zajde w ciążę przed badaniami to od razu clexane,metyle i acard...oczywiście jeszcze dupek,magnez,nospa...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry