reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Boże to faktycznie o krok od zawału [emoji32] Uważaj na siebie [emoji173][emoji8] Całe szczęście że wszystko z maluszkiem w porządku!

hchy3e3klmq5cy16.png
Dziękuję :) teraz muszę zbadać szczegółowo krzepliwość i koagulację bo niestety lekarkę też to zaniepokoiło i podejrzewa że mogę mieć z tym problemy bo miałam ciążę biochemiczne i dodatkowo bezwodzie w ciąży a to ponoć wszystko może mieć z tym związek.

Poczekam do pierwszej @ (chyba,że już nie przyjdzie) ogólnie organizm wie co robi :) tak bynajmniej myślę...Ja z zajściem nie mam problemu,cykle 28dniowe a owulka zawsze zaraz po @ mam nadzieję,że tak będzie po zabiegu

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno uda Ci sie szybko. I wtedy bedzie juz wszystko dobrze[emoji4]

f2w3yx8d8eesu797.png

KaSia86 Gratulacje! Super!

Ja za to normalnie jakbym w pysk dostała...odebrałam wyniki Progesteronu i Beta HCG...
Progesteron 33,10 ...przy czterech luteinach dziennie i zastrzykach dwa razy w tygodniu...
A beta to już porażka...25871...podwaja się chyba co 114 godzin...masakra! no i wg. norm z laboratorium to już jestem poniżej dla 8 tygodnia...średni dwudniowy przyrost 33,9%...z Martą też na początku dobrze rosło a potem przestało...ale tak późno już nie robiłam...zaczynam świrować...może faktycznie coś jest na rzeczy z tym MTHFR...a odpowiednia suplementację zaczęłam już będąc w ciąży a nie przed....jestem załamana...a dopiero 24 lutego mam wizytę na której ma si okazać czy widać dzidziusia...

Dziękuję :) teraz muszę zbadać szczegółowo krzepliwość i koagulację bo niestety lekarkę też to zaniepokoiło i podejrzewa że mogę mieć z tym problemy bo miałam ciążę biochemiczne i dodatkowo bezwodzie w ciąży a to ponoć wszystko może mieć z tym związek.
Wszystko będzie dobrze [emoji173] Ale dla pewności lepiej faktycznie się przebadać [emoji5]

hchy3e3klmq5cy16.png

KaSia86 Gratulacje! Super!

Ja za to normalnie jakbym w pysk dostała...odebrałam wyniki Progesteronu i Beta HCG...
Progesteron 33,10 ...przy czterech luteinach dziennie i zastrzykach dwa razy w tygodniu...
A beta to już porażka...25871...podwaja się chyba co 114 godzin...masakra! no i wg. norm z laboratorium to już jestem poniżej dla 8 tygodnia...średni dwudniowy przyrost 33,9%...z Martą też na początku dobrze rosło a potem przestało...ale tak późno już nie robiłam...zaczynam świrować...może faktycznie coś jest na rzeczy z tym MTHFR...a odpowiednia suplementację zaczęłam już będąc w ciąży a nie przed....jestem załamana...a dopiero 24 lutego mam wizytę na której ma si okazać czy widać dzidziusia...
Beta jest wysoka i najważniejsze że rośnie [emoji178] A nie możesz wcześniej telefonicznie tych wyników skonsultować? Ja odrazu zadzwoniłam i lekarz kazał przyjść odrazu po recepty...

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
Do góry