reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Mi z allegro testy wychodzimy nawet te najtańsze... Ale czy poprawnie to też nie wiem bo o Frania starałam sie ponad rok. o 13 wizyta z Fasolindą moją 7 tygodniową. Tak się boję ze nie mogę oddychać głupia głowa ... Ale serce podpowiada mi ze jest dobrze... Byle do 13...

Mi z allegro testy wychodzimy nawet te najtańsze... Ale czy poprawnie to też nie wiem bo o Frania starałam sie ponad rok. o 13 wizyta z Fasolindą moją 7 tygodniową. Tak się boję ze nie mogę oddychać głupia głowa ... Ale serce podpowiada mi ze jest dobrze... Byle do 13...
Trzymam kciuki [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]

hchy3e3klmq5cy16.png

Też trzymam mocno kciuki ✊ będzie dobrze ☺

Wlanie miałam te z allegro i są strasznie dziwene
Mówisz że w rosmanie takie dostanę
Kochana ja sobie kupiłam w tym miesiacu dokładnie w 12 dniu cyklu bo tak mnie strasznie brzuch bolał i wogole było mi nie dobrze a ze byłam u lekarza i doktorka powiedziała mi ze to najprawdopodobniej owulacja to chciałam się upewnić testy kupiłam w aptece domowe laboratorium i okazały się ok ☺ zrobiłam odrazu 12 dnia cyklu i wyszły dwie grube krechy ☺dodawała zdjęcie wcześniej ☺ wczoraj też robiłam i juz kreska testowa była słabsza a dzisjaj właśnie zrobiłam i jeszcze bledsza wiec juz chyba po owulacji ☺ czekam na efekty ☺
I dzisjaj jak robiłam test zauważyłam sluz zabarwiony na brazowo , mam nadzieję że to dobry znak ☺

Dziewczynki a właśnie upewnijcie mnie czy jak dzisjaj test wyszedł negatywny tzn ze juz jestem po owulacji ? Czy jeszcze w razie coś działać ?☺

Będzie dobrze [emoji4] 3mam kciuki [emoji109][emoji109][emoji109][emoji109]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry