reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kasia 86 gratuluje bety. A ja juro man pierwsza wizytę u lekarza. Ale wierze ze jest dobrze. Proszę o kciuki i buziaki dla wszystkich. I mi fluidów ciążowych. Nic tylko brać i łapać
Dziękuję i trzymam kciuki za wizytę [emoji173][emoji8][emoji110][emoji110][emoji110]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
Kurier odebrał materiały,przelew poszedł teraz czekamy na wyniki ..Nie wierzę,że to się dzieje,nie wierzę,że musimy ( chcemy) to zrobić...Czuję,że to był tylko pech....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

w nieudanym cyklu starankowym spadała przed @, w udanym z kropką cały czas była podwyższona... nie no świruje... zrobię jutro bete i będzie czarno na białym, jutro 26dc wiec musialoby już coś wyjść...
nadzieja matką głupich, pewnie i w moim przypaku

KaSia86 cudnie gratulacje !!! :)

No ja wiem, że w udanym cyklu została podwyższona, zawsze tak jest w ciąży :) chodziło mi o to właśnie czy w nieudanych spadała np 2 dni przed @ czy dopiero w dzień @ :)
Dobra decyzja z tą bętą, będziesz pewna co i jak.

Kasia gratulacje :)

Madziorrek trzymam kciuki i czekam na wieści :) musi być dobrze :) i oczywiście ślę fluidki ~~~~~ :)

DorciaMamaOlka trzeba wierzyć, że to był tylko pech, zobaczysz że szybko przeleci i niedługo na pewno się uda zafasolkować i wszystko będzie dobrze!

Kasia a na co ten zaax? Na pecherz? Ja mam bakterie w moczu i mi wyszla dodatnia ureaplasma, ktora moze byc przyczyna poronien. Wlasnie czekam u gina zeby mi przepisal antybiotyk jakis.

Napisane na iPhone

Kasia a na co ten zaax? Na pecherz? Ja mam bakterie w moczu i mi wyszla dodatnia ureaplasma, ktora moze byc przyczyna poronien. Wlasnie czekam u gina zeby mi przepisal antybiotyk jakis.

Napisane na iPhone
Dżoł zaax to lek przeciwzakrzepowy, poprawiający krążenie krwi.

No ja wiem, że w udanym cyklu została podwyższona, zawsze tak jest w ciąży :) chodziło mi o to właśnie czy w nieudanych spadała np 2 dni przed @ czy dopiero w dzień @ :)
Dobra decyzja z tą bętą, będziesz pewna co i jak.

Kasia gratulacje :)

Madziorrek trzymam kciuki i czekam na wieści :) musi być dobrze :) i oczywiście ślę fluidki ~~~~~ :)

DorciaMamaOlka trzeba wierzyć, że to był tylko pech, zobaczysz że szybko przeleci i niedługo na pewno się uda zafasolkować i wszystko będzie dobrze!
Dziękuję [emoji178]

hchy3e3klmq5cy16.png

Napisane na iPhone
Tak jak pisze 90_natka to lek poprawiający krążenie, zapobiegający zakrzepom itp. Ma działanie podobne jak Acard tylko ZAAX jest podobno z naturalnych składników i nie daje skutków ubocznych... Ja na antybiotyk muszę poczekać do wtorku, ale dziś jeszcze kupiłam naturalny sok z żurawiny, może chociaż trochę wspomogę ten mój pęcherz [emoji6]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
Do góry