reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
KaSia86 trzymam mocno kciukasy za bete !!! będzie cudna wysoka !!!! :)

DorciaMamaOlka ja krwawiłam bardzo krótko

Myslicie ze ten ZAAX jest lepszy niż acard?

Dziewczyny wpadam w paranoje, 3 dni do @, temperatura nadal pięknie podniesiona i mini plamka na wkladce...Jest szansa że ta moja mini beta mogłaby się jeszcze dzwignąć? może 10dpo to było za wcześnie... mój doktorek oczywiście nie odpisuje na smsy i nie wiem co zrobić z duphastonem... czy odstawić czy brać choc jedną tabletkę... mialam nie robić tej bety po 48h ale moze powinnam ?? :(
Do tej pory byłam spokojna w miarę, ale dziś paranoja jakaś sie przyczepiła do mnie :( za bardzo chcę tego dziecka chyba i zaczynam świrować :(
Czy zaax lepszy to nie wiem ale na pewno droższy od acardu :) moja lekarka twierdzi że lepszy bo nie daje skutków ubocznych.
Ale wcześniej brałam acard i w sumie też żadnych ubocznych skutków nie miałam :)
Co do bety to ja bym dla pewności powtórzyła żeby wiedzieć co z tym duphastonem. A temperatura zawsze wcześniej Ci spadała?

Dziewczyny beta po 48 godzinach z 29 wzrosła na 80 [emoji16][emoji178] Aaaaaa Ale się cieszę [emoji178][emoji178][emoji178]

hchy3e3klmq5cy16.png

Czy zaax lepszy to nie wiem ale na pewno droższy od acardu :) moja lekarka twierdzi że lepszy bo nie daje skutków ubocznych.
Ale wcześniej brałam acard i w sumie też żadnych ubocznych skutków nie miałam :)
Co do bety to ja bym dla pewności powtórzyła żeby wiedzieć co z tym duphastonem. A temperatura zawsze wcześniej Ci spadała?

w nieudanym cyklu starankowym spadała przed @, w udanym z kropką cały czas była podwyższona... nie no świruje... zrobię jutro bete i będzie czarno na białym, jutro 26dc wiec musialoby już coś wyjść...
nadzieja matką głupich, pewnie i w moim przypaku

KaSia86 cudnie gratulacje !!! :)

Dziękuję dziewczynki [emoji8][emoji178] Do odebrania wyniku nie wierzyłam że się udało Ale teraz nie mam już wątpliwości [emoji178] Teraz Wasza kolej! [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]

hchy3e3klmq5cy16.png

Kasia 86 gratuluje bety. A ja juro man pierwsza wizytę u lekarza. Ale wierze ze jest dobrze. Proszę o kciuki i buziaki dla wszystkich. I mi fluidów ciążowych. Nic tylko brać i łapać

reklama
Do góry