reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja po wizycie, beta niby ladna ale pecherzyk " jeszcze " w jajowodzie. Kazal brac nospe zeby " lepiej" przeszlo dalej, zastrzyki tez mam, dzis mnie czeka pierwszy w brzuch [emoji31] duphaston przepisal. nastepna wizyta za 10 dni. Ochujec idzie tyle czasu. Mowilam ze mam wizje pozamacicznej....

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw sie kochana[emoji8] Napewno te lekarstwa pomoga. W ktorym jestes mniej wiecej tyg?

reklama
Ja po wizycie, beta niby ladna ale pecherzyk " jeszcze " w jajowodzie. Kazal brac nospe zeby " lepiej" przeszlo dalej, zastrzyki tez mam, dzis mnie czeka pierwszy w brzuch [emoji31] duphaston przepisal. nastepna wizyta za 10 dni. Ochujec idzie tyle czasu. Mowilam ze mam wizje pozamacicznej....

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze bierzesz leki i napewno na następnej wizycie będzie tam gdzie powinien być ☺ trzymam kciuki ☺

Justyś to super, że już za tydzień kontrolne usg :) pewnie już będzie serduszko :) który to będzie dpo u Ciebie w dzień wizyty?

Anik90 to super, że gin już wcześniej zaleciła i masz zapas w domu :) na pewno nie zaszkodzi :) kiedy się na wizytę umawiasz? Za jakieś 2 tyg pewnie?:)
Tak jesli wszystko sie potwierdzi to za 2 tyg wizyta. Dokladnie od dzisiaj za 2 tyg chce sie umowic.. Bo pewnie dopiero kolo poniedzialku zobacze gruba kreche:p

Tak jesli wszystko sie potwierdzi to za 2 tyg wizyta. Dokladnie od dzisiaj za 2 tyg chce sie umowic.. Bo pewnie dopiero kolo poniedzialku zobacze gruba kreche:p
A ta dzisjejsza kreseczka to tak cień cienia pod swiatlo widoczna czy wyraźniejsza?
Może zdjęcie załącz ☺ jestem ciekawa bo u mnie też chyba była ale nie jestem pewna ☺

Robil mi przez brzuch, bo tylko takie mial. Za tydzien mam sie z nin umowic w szpitalu na dopochwowe, bo wtedy bedzie cos juz widzial. Ja jestem dopiero gdzies koniec 2, poczatek 3 tyg

Justys chyba cos zle liczysz te tyg :) jestes 2-3 tyg od owulacji tak? To liczy się jako 4-5 tydz ciąży :)

Dżoł a co za zastrzyki masz? Heparyne? Trzymam kciuki by Twoje obawy o pozamacicznej się nie potwierdziły. Będzie dobrze, musi być :)

Anik to oby szybko Ci przeleciało do tej wizyty :) 2 tyg po terminie @ już może być serduszko widać:)

reklama
Dziewczyny anik90 Marta1985@ pokażcie swoje teściki [emoji7] Ja to przeżywam jakbym swój test miała zobaczyć [emoji23]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja próbowałam ostatnio załączyć swój ale kiepsko wychodziło zdjęcie z daleka nie było nic widać a z bliska się rozmazywalo co prawda ostatni test robiłam we wtorek ale postanowiłam poczekać z następnym do terminu @ czyli soboty nie chce się nakręcac ☺

Do góry