manki3
Fanka BB :)
Prawda jest taka, że na tydzień przed terminem @ to raczej ciężko o "objawy" inne niż normalne przed okresemJa tez mam termin @ na za tydzien. Jakos 2.01. Dwa dni kłuł mnie lewy ( z ktorego bylo owu), cycki delikatnie bola po zew.stronie ale tylko jak dotykam. Zwiastuny nadchodzacej @ [emoji31][emoji26]
I od 2 dni jestem wiecznie glodna. Zjadlam przed chwila pierogi i nic nie czuje ze sie najadlam [emoji17][emoji17]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie przynajmniej pierwsze objawy pojawiają się najszybciej dzień przed terminem @ i to zawsze jest to charakterystyczne mulenie w żołądku
Piersi bolały mnie tylko w pierwszej ciąży, w drugiej prawie wcale, a wszystko było ok. W trzeciej też mnie nie bolały, a czasem przed okresem są lekko wrażliwe, więc u mnie to żaden objaw teraz też chwilami czuję, ale minimalnie.
Morał z tego taki, że trzeba cierpliwie poczekać
Ale człowiek to ciekawskie stworzenie.
W sumie ja za każdym razem robiłam test tylko po to żeby potwierdzić to, co już wiedziałam
4 razy w życiu zrobiłam test ciążowy, 3 były pozytywne. Jeden zrobiłam, bo musiałam połknąć jakieś mocne dragi, a że była jakaś tam możliwość ciąży, to wolałam sprawdzić dla świętego spokoju.