reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja tez mam termin @ na za tydzien. Jakos 2.01. Dwa dni kłuł mnie lewy ( z ktorego bylo owu), cycki delikatnie bola po zew.stronie ale tylko jak dotykam. Zwiastuny nadchodzacej @ [emoji31][emoji26]
I od 2 dni jestem wiecznie glodna. Zjadlam przed chwila pierogi i nic nie czuje ze sie najadlam [emoji17][emoji17]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Prawda jest taka, że na tydzień przed terminem @ to raczej ciężko o "objawy" inne niż normalne przed okresem :)
U mnie przynajmniej pierwsze objawy pojawiają się najszybciej dzień przed terminem @ i to zawsze jest to charakterystyczne mulenie w żołądku :p
Piersi bolały mnie tylko w pierwszej ciąży, w drugiej prawie wcale, a wszystko było ok. W trzeciej też mnie nie bolały, a czasem przed okresem są lekko wrażliwe, więc u mnie to żaden objaw o_O teraz też chwilami czuję, ale minimalnie.
Morał z tego taki, że trzeba cierpliwie poczekać :p
Ale człowiek to ciekawskie stworzenie.
W sumie ja za każdym razem robiłam test tylko po to żeby potwierdzić to, co już wiedziałam ;)
4 razy w życiu zrobiłam test ciążowy, 3 były pozytywne. Jeden zrobiłam, bo musiałam połknąć jakieś mocne dragi, a że była jakaś tam możliwość ciąży, to wolałam sprawdzić dla świętego spokoju.

reklama
Hej kobitki :)
Jak tam po świętach :-)
U mnie Oki
Okres ma być za trzy dni i wszystko wskazuje na to że będzie niestety
Hej[emoji4]
Po swietach najedzona i szczerze to nadal jem....
Tez mam dostac niedlugo okres ale mam nadzieje, ze jednak nie przyjdzie. W koncu caly cykl ciezko z Mezem pracowalismy, zeby nie przyszedl.... [emoji6]

Hej kobitki :)
Jak tam po świętach :-)
U mnie Oki
Okres ma być za trzy dni i wszystko wskazuje na to że będzie niestety
Wszystko możliwe ;)
Ja dopiero wiem, że okres będzie jak mi temp spada i się pocić zaczynam, wtedy wiadomo, że następnego dnia mogę się @ spodziewać.
A tymczasem jest mi ku@#$sko zimno od wczoraj :baffled:

reklama
Do góry