reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Manki u mnie to samo, wczoraj bylam u gina i bylo plamienie, kazala liczyc jako 1 dc. a to byl 26 dc ale licze od dzis 1 dc. jestem przeziebiona i pewnie dlatego tak malo leci. tez chcialam zrobic tarczycowe do konca tyg. ale nie wiem czy wyniki nie beda "sfalszowane" jak to prawie nie leci i do tego choroba ;-(
Ale masz okres normalnie? Tozn rozkreca sie, czy takie plamienie caly czas?

reklama
wczoraj o 9.00 mialam usg kontrolne to brudna glowice wyjela, pozniej przez reszte dnia bylo czysto. dzis tampon prawie czysty. i cholera wie jak to liczyc.

wczoraj o 9.00 mialam usg kontrolne to brudna glowice wyjela, pozniej przez reszte dnia bylo czysto. dzis tampon prawie czysty. i cholera wie jak to liczyc.
To rzeczywiscie kiepski troche okres, moze jeszcze poleci?
A wczesniej tez takie mialas?
Bo u mnie to trzecia @ po lyzeczkowaniu juz, na usg bylam dwa razy i niby wszystko ok. Ale mam teraz skierowanie na badanie krwi zeby sprawdzic co z hormonami. Mam isc miedzy 2 a 4 dniem takze wybiore sie w piatek. A w przyszlym tygodniu pojde do gin z wynikami zeby mi sprobowala wytlumaczyc co sie wlasciwie dzieje... :/

Witam :)

Powiem Ci, że ciężko... Mdłości i wymioty dają nieźle popalić. Jem na siłę, jak już zjem, to i tak wiszę na kiblu. Waga leci cały czas w dół.
Jeszcze się okazało, że mam sporego krwiaka, który się ulokował wokół jaja płodowego i je odkleja, tak więc leżakowanie kompletne, wstawanie tylko na siku. Liczę na to, że dzidzia jest silna i przetrwa to wszystko, a na razie leżę i czekam do 7 grudnia.
Daj znac jak tam po wizycie! <3 :D

no wlasnie mialam wczoraj wizyte i zrobila kontrolne usg, nic nie mowila. wiec pewnie nic nie widziala. nie wiem czy moze byc za szybko na pecherzyk w dniu okresu ? testowac mi do glowy nie przyszlo jak wczoraj na glowicy usg widzialam krew ;-)

reklama
Do góry