reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Cześć dziewczyny pisałam o moich przejściach jam byłam w szpitalu. Od tego nieszczęśliwego dnia minęło 10 dni i jest ze mną coraz lepiej krwawienia juz dawno nie mam w zasadzie ustapilo 3 dni po powrocie do domu teraz oczekuje tylko pierwszego okresu i chce zacząć odrazu działać oczywiście po zrobieniu USG i przyzwoleniu mojej ginekolog. Jestem dalej na L4 nie chce wracać do pracy o odpowiadać wszystkim na pytania co się stało chciałabym ciagnac zwolnienie będąc niedługo znowu w ciazy ☺mam nadzieje ze się uda ☺ Byłam u jednej zaprzyjaźnionej starszej Pani Ginekolog i mówiła ze mam się starać od razu bo nie ma potrzeby czekania 3 miesięcy bo im szybciej tym lepiej ☺
I tego się będę trzymać ☺
Pozdrawiam Was cieplutko ☺

Cześć dziewczyny pisałam o moich przejściach jam byłam w szpitalu. Od tego nieszczęśliwego dnia minęło 10 dni i jest ze mną coraz lepiej krwawienia juz dawno nie mam w zasadzie ustapilo 3 dni po powrocie do domu teraz oczekuje tylko pierwszego okresu i chce zacząć odrazu działać oczywiście po zrobieniu USG i przyzwoleniu mojej ginekolog. Jestem dalej na L4 nie chce wracać do pracy o odpowiadać wszystkim na pytania co się stało chciałabym ciagnac zwolnienie będąc niedługo znowu w ciazy [emoji5]mam nadzieje ze się uda [emoji5] Byłam u jednej zaprzyjaźnionej starszej Pani Ginekolog i mówiła ze mam się starać od razu bo nie ma potrzeby czekania 3 miesięcy bo im szybciej tym lepiej [emoji5]
I tego się będę trzymać [emoji5]
Pozdrawiam Was cieplutko [emoji5]
To powodzenia! Mam nadzieję, że doczekasz się @ szybciej niż ja. Trzymam kciuki [emoji8]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny pisałam o moich przejściach jam byłam w szpitalu. Od tego nieszczęśliwego dnia minęło 10 dni i jest ze mną coraz lepiej krwawienia juz dawno nie mam w zasadzie ustapilo 3 dni po powrocie do domu teraz oczekuje tylko pierwszego okresu i chce zacząć odrazu działać oczywiście po zrobieniu USG i przyzwoleniu mojej ginekolog. Jestem dalej na L4 nie chce wracać do pracy o odpowiadać wszystkim na pytania co się stało chciałabym ciagnac zwolnienie będąc niedługo znowu w ciazy [emoji5]mam nadzieje ze się uda [emoji5] Byłam u jednej zaprzyjaźnionej starszej Pani Ginekolog i mówiła ze mam się starać od razu bo nie ma potrzeby czekania 3 miesięcy bo im szybciej tym lepiej [emoji5]
I tego się będę trzymać [emoji5]
Pozdrawiam Was cieplutko [emoji5]
No to trzymam kciuki [emoji110][emoji178] My od wczoraj zaczęliśmy działać, mimo że od zabiegu minęło dopiero 17dni, ale po kontroli wyszło że wszystko ok [emoji4] A kiedy masz się zgłosić na kontrolę? Mi kazali przyjść po 2 tygodniach [emoji4]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

No to trzymam kciuki [emoji110][emoji178] My od wczoraj zaczęliśmy działać, mimo że od zabiegu minęło dopiero 17dni, ale po kontroli wyszło że wszystko ok [emoji4] A kiedy masz się zgłosić na kontrolę? Mi kazali przyjść po 2 tygodniach [emoji4]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Super ze jesteście ☺
Ciesze się ze wszystko po kontroli wyszło u Ciebie ok ☺ja mam nadzieje ze u mnie też tak będzie ☺ kazali mi się zgłosić za 4 tygodnie m nadzieje ze juz będę po @
Trzymam kciuki za rozpoczęte staranka ☺mnie dzisjaj pobolowa jajnik może wraca wszystko do normy ☺

reklama
Do góry