reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Chciejka kciuki za wizytę.
Beti jak tam? :-)
Dżoł jak tam Twoje jajca po clo?

Milo ze pamietasz [emoji8][emoji8]
Bylam w pon na monicie. Bylo jedno domimujace. Bzykalismy sie w pon i wt. I caly poprz. Tydzien bo nie wiedzialam kiedy owu wypadnie. Wczoraj małż chcial odpoczac jeden dzien wiec juz go nie meczylam. Na wszelki wypadek dzisiaj powtorzymy no i z 10 dni do testowania mi pozostalo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dżoł trzymam kciuki,

ja mam czas płodny od jutra, a jajeczkowanie w środę, ciągle sie waham ale już teraz trochę mniej czy sie starać teraz czy poczekać do października. Na razie biorę prenatal uno i nic więcej. Lekarz powiedział ze jak się dowiem ze jestem w ciąży to żeby łykać acard. Nie wiem jeszcze co z luteiną, ide do gina we wtorek na wizytę, mówił żeby czekać do października ale chyba nie wytrzymam

Beti trzymam kciuki.

Dzwoniłam do kliniki. Termin wizyty listopad-grudzień. Muszę osobiście jechać ze skierowaniem. Tyle wiem na ta chwilę.

Dżoł a jak duży był pęcherzyk dominujący? Przypomij jaką dawkę clo brałaś? Ach te chłop, szybko się męczą :p
Beti ściskam mocno kciuki :-)
Hajmal ja cały czas się staram, ale narazie z marnym skutkiem.
Chciejka, no to trochę trzeba czekać. Mam nadzieję, że wyjaśni się przyczynę poronień.
Aneta dziękujemy :-)

reklama
Bafinko, dziekuję za odpowiedz.
Dżoł a powiedz bierzesz acard cały cykl ? Ja się naczytalam w necie sprzecznych opini, niektórzy piszą ze blokuje owulacje?...
Hajmal, ja się biorę porządnie za "robote" :)
Chciejka powodzenia w klinice, tylko te terminy...;(
A u mnie bez zmian, chyba w tym miesiącu nie będę miała owulacji no chyba ze się megaaaa przesunie...testów owulacyjnych nie robie w tym miesiącu bo ciążowe są pozytywne dalej a te testy owulacyjne wychodzą pozytywne przy hcg wiec to i tak jest niemjarodajne tak czy tak mam 15 sztuk w domu w przyszłym cyklu bede sprawdzać albo pójdę do swojego na monitoring tylko kurcze on bierze 250 zł za wizytę z usg z 3 razy bym musiala isc na taki monitoring a ze jest wrzesień to buty, kurtki i wyprawki do przedszkoli razy 3 ; ( ew. W październiku się pokusze...
W ogóle musze wylukać jakiegoś dobrego ginekologa w Gdyni bo ten mój to masakra ..

Do góry