reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kamkaz kochanie żadnego smsa nie dostałam :no2:. A co u Ciebie, jak Piotruś? To że pięknie rośnie i jest przystojniakiem to widziałam kilka dni temu :D .Zdzwonimy się na początku przyszłego tygodnia.

reklama
Kamkaz kochanie żadnego smsa nie dostałam :no2:. A co u Ciebie, jak Piotruś? To że pięknie rośnie i jest przystojniakiem to widziałam kilka dni temu :D .Zdzwonimy się na początku przyszłego tygodnia.
Hm dziwne że nie dostałaś wiadomości. niby u mnie jest wiadomość wysłana. może to mój tel znów szwankuje.
Piotruś dokładnie od wtorku budzi się co chwilę w nocy, zazwyczaj pierwszy raz ok 23.30-24. no i tak średnio co godzinę. Chodzę jak lunatyk. Wczoraj mąż się wcześniej kładł spać bo też nie wyspany a wiadomo jak to praca za kółkiem. Narazie zębów brak ale już ładnie i twardo stoi na nóżkach. Chcę być cały czas noszony, ani bujaczej, ani mata już nie wchodzą w grę. Ehh...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hej kochane co słychać?? jak się czujecie w ten upał?? ja się lenię.. mąż w pracy do 18 a ja przed kompem.. w domu chłodniej niż na dworze..zaczynam myśleć o wyprawce.. oglądam porównuje..już rozplanowałam wydatki.. żeby się na raz wszystko nie zwaliło..
kupiłam już krem na rozstępy chociaż ich nie mam i w pierwszej ciąży mi się nie zrobiły ale mąż się śmieje jak zastrzyki robi że już trudno mu fałdkę skóry złapać.. więc to już chyba pora:)
w piątek byłam z tymi wynikami cukru i tragedii nie ma.. mam trzymać dietę cukrzycową i na razie wsio:)

beti kochana myślę o tobie na jakim ty etapie jesteś?? stymulujesz już sie??

doris jak twój Oliś?? daje ci pospać??

Bafinko dziękuję Ci za pamieć :-) :) jutro mam punkcję,bedą pobierać jajeczka a wychodowałam ich aż 10,a potem w środe lub sobotę transfer ale to w zależności czy się coś zapłodni,i ile zarodków przezyje do drugiej doby lub do piątej doby.
Więc trzymajcie kciuki :-) :)
Pozdrawiam wszystkie serdecznie :-) :)

Beti powodzenia :)

Chciejka dobrze ze juz wszystko wraca do normy u Ciebie i ze walczysz dalej :)

U nas niestety nie ma ciepła. Jak zawsze około 20 stopni i zachmurzone. Mozna sie przyzwyczaić.

Ja dzis w akcji. Mąż pomaga wujkowi a ja sprzatm gotuje piore itd. Mały koło mnie lata i "pomaga" jak może :D

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Straciłam dzidzię w 9 tc i sama nie wiem co z sobą począć. Mój mąż bardzo chce jeszcze 3 dziecko a ja umieram ze strachu przed powtórką. Ciężko to zniosłam psychicznie. 2 ciąże obyły się bez większych komplikacji a z 3 niespodziewanie wyszło jak wyszło. Szukam dziewczyn, które po stracie się starały i wystarały bez kolejnych strat:) Pozdrawiam

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Straciłam dzidzię w 9 tc i sama nie wiem co z sobą począć. Mój mąż bardzo chce jeszcze 3 dziecko a ja umieram ze strachu przed powtórką. Ciężko to zniosłam psychicznie. 2 ciąże obyły się bez większych komplikacji a z 3 niespodziewanie wyszło jak wyszło. Szukam dziewczyn, które po stracie się starały i wystarały bez kolejnych strat:) Pozdrawiam
Witaj
My tutaj wszystkie po stracie. Czasem nawet po kilku. Razem nam raźniej więc jeśli chciałabyś z nami popisać to zapraszamy[emoji2]. W razie pytań służę pomocą[emoji2]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry