reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kamkaz kochanie żadnego smsa nie dostałam :no2:. A co u Ciebie, jak Piotruś? To że pięknie rośnie i jest przystojniakiem to widziałam kilka dni temu :D .Zdzwonimy się na początku przyszłego tygodnia.

reklama
Kamkaz kochanie żadnego smsa nie dostałam :no2:. A co u Ciebie, jak Piotruś? To że pięknie rośnie i jest przystojniakiem to widziałam kilka dni temu :D .Zdzwonimy się na początku przyszłego tygodnia.
Hm dziwne że nie dostałaś wiadomości. niby u mnie jest wiadomość wysłana. może to mój tel znów szwankuje.
Piotruś dokładnie od wtorku budzi się co chwilę w nocy, zazwyczaj pierwszy raz ok 23.30-24. no i tak średnio co godzinę. Chodzę jak lunatyk. Wczoraj mąż się wcześniej kładł spać bo też nie wyspany a wiadomo jak to praca za kółkiem. Narazie zębów brak ale już ładnie i twardo stoi na nóżkach. Chcę być cały czas noszony, ani bujaczej, ani mata już nie wchodzą w grę. Ehh...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hej kochane co słychać?? jak się czujecie w ten upał?? ja się lenię.. mąż w pracy do 18 a ja przed kompem.. w domu chłodniej niż na dworze..zaczynam myśleć o wyprawce.. oglądam porównuje..już rozplanowałam wydatki.. żeby się na raz wszystko nie zwaliło..
kupiłam już krem na rozstępy chociaż ich nie mam i w pierwszej ciąży mi się nie zrobiły ale mąż się śmieje jak zastrzyki robi że już trudno mu fałdkę skóry złapać.. więc to już chyba pora:)
w piątek byłam z tymi wynikami cukru i tragedii nie ma.. mam trzymać dietę cukrzycową i na razie wsio:)

beti kochana myślę o tobie na jakim ty etapie jesteś?? stymulujesz już sie??

doris jak twój Oliś?? daje ci pospać??

Bafinko dziękuję Ci za pamieć :-) :) jutro mam punkcję,bedą pobierać jajeczka a wychodowałam ich aż 10,a potem w środe lub sobotę transfer ale to w zależności czy się coś zapłodni,i ile zarodków przezyje do drugiej doby lub do piątej doby.
Więc trzymajcie kciuki :-) :)
Pozdrawiam wszystkie serdecznie :-) :)

Beti powodzenia :)

Chciejka dobrze ze juz wszystko wraca do normy u Ciebie i ze walczysz dalej :)

U nas niestety nie ma ciepła. Jak zawsze około 20 stopni i zachmurzone. Mozna sie przyzwyczaić.

Ja dzis w akcji. Mąż pomaga wujkowi a ja sprzatm gotuje piore itd. Mały koło mnie lata i "pomaga" jak może :D

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Straciłam dzidzię w 9 tc i sama nie wiem co z sobą począć. Mój mąż bardzo chce jeszcze 3 dziecko a ja umieram ze strachu przed powtórką. Ciężko to zniosłam psychicznie. 2 ciąże obyły się bez większych komplikacji a z 3 niespodziewanie wyszło jak wyszło. Szukam dziewczyn, które po stracie się starały i wystarały bez kolejnych strat:) Pozdrawiam

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Straciłam dzidzię w 9 tc i sama nie wiem co z sobą począć. Mój mąż bardzo chce jeszcze 3 dziecko a ja umieram ze strachu przed powtórką. Ciężko to zniosłam psychicznie. 2 ciąże obyły się bez większych komplikacji a z 3 niespodziewanie wyszło jak wyszło. Szukam dziewczyn, które po stracie się starały i wystarały bez kolejnych strat:) Pozdrawiam
Witaj
My tutaj wszystkie po stracie. Czasem nawet po kilku. Razem nam raźniej więc jeśli chciałabyś z nami popisać to zapraszamy[emoji2]. W razie pytań służę pomocą[emoji2]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry