reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

chciejko jak się czujesz?? maż cię wspiera? wiesz ze tu zawsze możesz napisać co myślisz,jesteśmy z tobą:*

ale się porobiło.. a tak dobrze już było.. bardzo mi przykro dziewczyny ale mam nadzieje ze się nie poddacie.. ja sama przeszłam 3 poronienia jedno po drugim i wiem że wtedy są same negatywne myśli i poczucie że mi się nigdy nie uda, że jestem beznadziejna gorsza i wszystkim się udaje tylko nie mnie.. ale nie można się poddawać, pomyślcie jak bardzo pragniecie tego malucha jak mocno będzie was kochał i jaką będzie do was miał miłość i szacunek kiedy w przyszłości opowiecie mu ile dla niego zniosłyście.. wiem że boli i wiem że brak sił, dajcie sobie czas nie śpieszcie się ale nie rezygnujcie z marzeń.. pamiętajcie że macie w nas grupę wsparcia:*

reklama
chciejko jak się czujesz?? maż cię wspiera? wiesz ze tu zawsze możesz napisać co myślisz,jesteśmy z tobą:*

ale się porobiło.. a tak dobrze już było.. bardzo mi przykro dziewczyny ale mam nadzieje ze się nie poddacie.. ja sama przeszłam 3 poronienia jedno po drugim i wiem że wtedy są same negatywne myśli i poczucie że mi się nigdy nie uda, że jestem beznadziejna gorsza i wszystkim się udaje tylko nie mnie.. ale nie można się poddawać, pomyślcie jak bardzo pragniecie tego malucha jak mocno będzie was kochał i jaką będzie do was miał miłość i szacunek kiedy w przyszłości opowiecie mu ile dla niego zniosłyście.. wiem że boli i wiem że brak sił, dajcie sobie czas nie śpieszcie się ale nie rezygnujcie z marzeń.. pamiętajcie że macie w nas grupę wsparcia:*
dokladnie, pamietam jakie ja mialam zalamanie gdy stracilam tamta ciaze, Boziu serce mi pekalo..teraz wiem, ze warto bylo walczyc choc nieraz lzy wygrywaly, jak patrze na moj brzuszek, na zdjecia usg to placze ze szczescia i nie zaluje, ze zrezygnowlam bo i takie mysli mialam...warto walczyc bo jest dla kogo!!!! wiem, ze bedzie dobrze, bo musi byc!!!!!

Chciejka przytulam mocno :(

Ale fatalnie dziewczny. Beczeć mi sie chce, że to wszystko jest takie trudne :/
Ja dostałam okres w pon jak w zegarku i kurde trwal całe 2 dni :O tego jeszcze nie grali.... a nie sorry 2 dni+1 dzień plamień.
Nigdy tak nie miałam, raczej 4 dni mocnego krawienia i potem ze dwa lekkich plamien, ni wirm czy to nie zły znak :O Nie wiem czy teraz normalnie liczyc owu :O w ogóle mąż wyjeżdza na cały tydzien i do dupy :/

ja sie nie poddaje.. moze mi łatwiej bo jestem na początku starań. Zobaczymy jak to bedzie dalej... ehh czekam na szanowną @ teraz :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gatko jak długo sie starasz ?

Ja o córkę 3 lata udało sie i jest naszym największym skarbem. Teraz w sumie od sierpnia ubegłego roku i dwie straty mam na koncie. Nie wiem ile sił mi jeszcze starczy.

Kulko ja pod koniec lutego straciłam dzidzie w 8 tyg. to była ciąża nieplanowana ale strasznie sie cieszyliśmy. I właściwie od tego czasu jakieś 6 tyg po zaczęliśmy znów. Ja juz mam 2 dzieci, syna urodziłam 16 lat temu w wieku 19 lat a córkę 9 lat temu. Nigdy nie miałam problemu ani z zajściem ani znuteYmaniem ciąży :( teraz nie wiem.. moze to wiek bo mam 34 lata juz.. postaram sie ze 3 miesiące sama i jak nic z tego nie bedzie wybiorę sie do jakiejś poradni pewnie.
Jeśli znacie dziewczyny jakiegoś dobrego lekarza we Wrocławiu to będę wdzięczna za namiary

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję wam wszystkim za troskę. Trzymam się w miarę dobrze. Uciekam w pracę, żeby nie rozmyślać. Od dziś mocniej krwawie, ale nie cały czas. Fizycznie nic mnie nie boli.

Kamkaz, bety juz nie robiłam, tamta ostatnia spadała, więc nie widziałam już sensu, organizm jeszcze glupieje, piersi duże pełne, sutki bolą. .

reklama
Do góry