reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lux super, że takie dobre wieści, musiało tak być :)

Bafinko Ty się lepiej nie przeciążaj tak z tym sportem :) jeszcze na to przyjdzie czas :)
Choć z drugiej strony podziwiam, ja nie mogę znaleźć motywacji hihi ;) trzy tyg ćwiczyłam i już mi się nie chce :p

Dziewczyny odebrałam wyniki nasienia mojego męża i wszystko ok poza ilością Na 1 ml troszkę poniżej normy i lepkosc 2 plusy...ale duza żywotność i ruchliwość...coś wiecie co to może oznaczać? Dziś 12 dc i zdecydowaliśmy się starać ale teraz nie wiem [emoji53]i niby coś cytologia wyszła nie tak i mam brać macmirorr ale lekarz powiedZial ze nie ma przeciwskazan do starań..jak uwazacie mamy sie starac?.<br /><br />Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny odebrałam wyniki nasienia mojego męża i wszystko ok poza ilością Na 1 ml troszkę poniżej normy i lepkosc 2 plusy...ale duza żywotność i ruchliwość...coś wiecie co to może oznaczać? Dziś 12 dc i zdecydowaliśmy się starać ale teraz nie wiem [emoji53]i niby coś cytologia wyszła nie tak i mam brać macmirorr ale lekarz powiedZial ze nie ma przeciwskazan do starań..jak uwazacie mamy sie starac?.<br /><br />Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Skoro lekarz twierdzi że nie ma przeciwwskazań do starań to ja bym nie marnowała tego cyklu. A nóż może się uda...:-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tam dziewczyny u Was?
U nas niestety kiebsko. Piotrek ma podejrzenie bardzo poważnej choroby, o której lekarz nie chciał mi powiedzieć żebym tylko sie nie stresowala. Dostał skierowamie na usg brzuszka. Miał dzisiaj robione ale nie wyszło bo.on podczas tego badania musi pić. A dzisiaj nie chciał bo był najedzony. Jutro robimy drugie.podejscie. rano mamgo nakarmić i do.13 nic żeby potem mi pił z butelki. Jestem przerażona... Cały dzień mam serce w gardle i się bardzo stresuje.mam nadzieję że jutro się czegoś dowiem...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamkaz współczuję stresu, porozmawiamy tel.

Ja dziś byłam na badaniach, morfologia, tsh i prolaktyna. Dlaczego prolaktyna? Bo niestety, ale zauważyłam, że z jednej piersi leci mi mleko, tzn kilka kropli by się uzbieralo, takie żółte gęste , nie wiem co jest jeszcze grane. Miesiączki jak w zegarku a tu coś takiego.

Do góry