to nie czujesz? bym powiedziała jak najpiej wyrzuć czy się stosuje czy nieLux z mężem muszę przyznać że nie najgorzej. .Bez awantur, bez alko ,palenia podobno nie ma, obiecał ,a czy dotrzymuje słowa? Tego nie wiem.
reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Chciejko wyczujesz na odległość. Jeśli Ty nie palisz to bez problemu wyczujesz. No i przecież gdzieś musi trzymać te papierosy wiec wpadły by Ci w ręce. Miejmy nadzieję że mąż wiecej tego.samego błędu nie popełni bo ma.bardzo dużo do.stracenia :-*
Doris to prawda dopiero tyle co bylam na patologii ciąży a to już 4 miesiące minęły Piotrusiowi.
Życzę Wam abyście wszystkie miały takie szczęście u swojego boku :-*
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Doris to prawda dopiero tyle co bylam na patologii ciąży a to już 4 miesiące minęły Piotrusiowi.
Życzę Wam abyście wszystkie miały takie szczęście u swojego boku :-*

chciejka32
Piotruś rośnie jak na drożdżach ! Śliczny chłopczyk.
chciejka32
Dzień dobry Wszystkim. Jak się nasze zaciazone koleżanki czują? Miłego dnia. Lecę pracować kochane.
Lux u mnie owu jeszcze nie ma, ale chyba uda się żeby mąż był w tym czasie w domu.
Lux u mnie owu jeszcze nie ma, ale chyba uda się żeby mąż był w tym czasie w domu.
kamkaz
Hej W takim razie trzymam kciuki za owocne staranka. Bądź pierwsza z terminem na styczeń [emoji3] [emoji3]Dzień dobry Wszystkim. Jak się nasze zaciazone koleżanki czują? Miłego dnia. Lecę pracować kochane.
no to trzymam kciuki!Dzień dobry Wszystkim. Jak się nasze zaciazone koleżanki czują? Miłego dnia. Lecę pracować kochane.
Bafinka
chciejka teraz twoja kolej na pewno się uda
ja dziś zaczęłam ćwiczyć
tylko nogi żeby brzucha nie obciążać ale powiem wam że zdecydowanie lepiej się czuję
aneta jak u ciebie??
mania lux jak tam objawy ciążowe?? dokuczają?? ja wam powiem ze mi to już wszystko przeszło
jedyne co to sutki sa wrażliwe i trochę więcej krostek.. więc super mam nadzieję ze wszystko w środku ok w piątek się okaże
ja dziś zaczęłam ćwiczyć
aneta jak u ciebie??
mania lux jak tam objawy ciążowe?? dokuczają?? ja wam powiem ze mi to już wszystko przeszło
dzis mdlosci sie uspokoily, bo podjadam cos ciagle,ale rano wymiotowalam podczas mycia zebow, piersi sa ogromne i coraz bardziej bola, juz w srode wizyta, nie moge sie doczekac i boje sie jednoczesniechciejka teraz twoja kolej na pewno się uda
ja dziś zaczęłam ćwiczyćtylko nogi żeby brzucha nie obciążać ale powiem wam że zdecydowanie lepiej się czuję
![]()
aneta jak u ciebie??
mania lux jak tam objawy ciążowe?? dokuczają?? ja wam powiem ze mi to już wszystko przeszłojedyne co to sutki sa wrażliwe i trochę więcej krostek.. więc super mam nadzieję ze wszystko w środku ok w piątek się okaże
Bafinka
będzie dobrze nic się nie bój
pęcherzy już będzie na pewno
reklama
no bo to juz bedzoe 5 tydzien i 4 dzien, wiec pecherzyk bedzie a zarodek pewnie pozniejbędzie dobrze nic się nie bójpęcherzy już będzie na pewno
![]()