reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Chciejko wyczujesz na odległość. Jeśli Ty nie palisz to bez problemu wyczujesz. No i przecież gdzieś musi trzymać te papierosy wiec wpadły by Ci w ręce. Miejmy nadzieję że mąż wiecej tego.samego błędu nie popełni bo ma.bardzo dużo do.stracenia :-*
Doris to prawda dopiero tyle co bylam na patologii ciąży a to już 4 miesiące minęły Piotrusiowi.

Życzę Wam abyście wszystkie miały takie szczęście u swojego boku :-*
1461484953-1d1mld.jpeg
1461484971-1d1mld.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry Wszystkim. Jak się nasze zaciazone koleżanki czują? Miłego dnia. Lecę pracować kochane.

Lux u mnie owu jeszcze nie ma, ale chyba uda się żeby mąż był w tym czasie w domu.

Dzień dobry Wszystkim. Jak się nasze zaciazone koleżanki czują? Miłego dnia. Lecę pracować kochane.

Lux u mnie owu jeszcze nie ma, ale chyba uda się żeby mąż był w tym czasie w domu.
Hej W takim razie trzymam kciuki za owocne staranka. Bądź pierwsza z terminem na styczeń [emoji3] [emoji3]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

chciejka teraz twoja kolej na pewno się uda:)

ja dziś zaczęłam ćwiczyć:) tylko nogi żeby brzucha nie obciążać ale powiem wam że zdecydowanie lepiej się czuję:)

aneta jak u ciebie??

mania lux jak tam objawy ciążowe?? dokuczają?? ja wam powiem ze mi to już wszystko przeszło:) jedyne co to sutki sa wrażliwe i trochę więcej krostek.. więc super mam nadzieję ze wszystko w środku ok w piątek się okaże

chciejka teraz twoja kolej na pewno się uda:)

ja dziś zaczęłam ćwiczyć:) tylko nogi żeby brzucha nie obciążać ale powiem wam że zdecydowanie lepiej się czuję:)

aneta jak u ciebie??

mania lux jak tam objawy ciążowe?? dokuczają?? ja wam powiem ze mi to już wszystko przeszło:) jedyne co to sutki sa wrażliwe i trochę więcej krostek.. więc super mam nadzieję ze wszystko w środku ok w piątek się okaże
dzis mdlosci sie uspokoily, bo podjadam cos ciagle,ale rano wymiotowalam podczas mycia zebow, piersi sa ogromne i coraz bardziej bola, juz w srode wizyta, nie moge sie doczekac i boje sie jednoczesnie

reklama
Do góry