chciejka32
Fanka BB :)
Zaciskam kciuki. .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może by tak test zrobić dla pewnosci?sie okaze, moze to zwykle spoznienie
Trzymam mocno kciuki aby ta sytuacja więcej się nie powtórzyła. Miejmy nadzieję że to był tylko jeden wybryk ze strony Twojego męża i teraz już będzie tylko lepiej. Czekamy na "owoce" Waszego godzenia się[emoji7] [emoji3] [emoji1]Kamkaz mój aniele z mężem w pt po jego przyjeździe była awantura, taka na oczyszczenie atmosfery, po której było ok.Wczoraj się starał, nawet na obiad nas zabrał, wino wieczorem ze mną wypił itp.Zobaczymy jak to będzie.
Na @ czekam i na pewno przyjdzie, bo nawet piersi bardzo nie bolą.
Lux a jak u ciebie?
nawet nie mam go w domu, jak do konca dnia nie dostane to zaczne myslec o tescie
jakos nie moge uwierzyc, ze moglo sie udacGratuluję udanych wizyt bafinka i mania!
Aneta trzymam kciuki, mam nadzieję, że przetrwacie ten trudny czas i później wszystko do końca ciąży będzie ok.
Bafinko ja robiłam badania prenatalne i test PAPPA i w ciąży z Małgosią (choć wtedy głównie dla potwierdzenia że jest źle.. ) i w ciąży z Julką. Z tym że mi te badania przysługują refundowane także nic nie płaciłam. Sam test PAPPA to czysta statystyka więc gdybym miała płacić to raczej bym go nie wykonywała. Znajomej wyszedł ok, niby b. małe ryzyko wad a synek ma ZD. Mi z Małgosią wyszła któraś z tych wad (nie pamiętam która) że szansa 1:2, a pozostałe też b. duże ryzyko (w granicach 1:10), a żadnych z tych wad nie było (już wtedy lekarze podejrzewali coś innego).
Chciejka super, że mąż zrozumiał błąd i stara się go naprawić
Lux a to Ty nie testujesz w tym cyklu? Nie bierzesz pod uwagę, że to jednak ciąża?
moj spi, bedziemy potem na wyjezdzie to moze kupimy testLux wyślij swojego do apteki. W końcu kiedyś musi sie udać. A może to właśnie ten czas?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ehh lubisz nas trzymać w niepewnościmoj spi, bedziemy potem na wyjezdzie to moze kupimy test