Beti no teraz musi się udać. W końcu po burzy zawsze wychodzi słońce.
Aneta lez spokojnie i oszczedzaj się. W domu z 2-latkiem to raczej będzie to niemożliwe. Wiem że tęsknicie za sobą, ale musicie wytrwać tyle, ile będzie to konieczne. Trzymam nieustająco kciuki
Doris masz śliczny brzusio. Ehh aż z sentymentem patrzylam na Wasze zdjęcie. Piłeczka cudowna i duża jak na 26 tc
Bafinko dziękuję że pytasz. U nas ogólnie dobrze. Piotrek ma lepsze i gorsze dni, ale.nocki są póki co rewelacyjne. Czasem 1 pobudka ok 3 i wtedy budzi się ok 7-8 rano, a czasem bez pobudki w nocy i wstaje 5.30-6 rano. A zazwyczaj zasypia ok 20. Za to w dzień wydaje mi sie, że śpi mało. Bo ma drzemkę ok 12-13 i.pośpi ze dwie godziny a czasem ma ze 2-3 drzemki po pół godziny. Czasem ma gorsze dni i jest strasznie marudny. Ostatnio bylam nawet u lekarza bo.non stop płakał. Do dnia dzisiejszego.nie wiadomo co było powodem. Dostaliśmy skierowanie do laryngologa ale wszystko ok, za dwa tyg idziemy do chirurga żeby zobaczył brzuszek itd.
Wczoraj np miał dzień na śmiech przez cały dzień, dziś z kolei bardziej markotny. No i non stop głodny. Matko.ile to dziecko zjada... śmieje się, że niedługo mnie zje całą. Moje dziecko nie znosi być na dworze we wózku. O matko szału dostaje. Na rękach może być cały czas ale tylko nie we wózku.jak zaśnie to.może spać ze 3 godz i jest wszystko ok. Wiec jak już widzę, że jest śpiący to ubieram go i wychodzimy byleby tylko był na dworze bez noszenia.
Chciejka jak u Ciebie?
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i za wszystkie staraczki trzymamy kciuki :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom