reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Lux, trzymam kciuki zeby ci sie szybko udalo:) Sprobuj wyluzowac, ja jak cykl uznalam za stracony- sila wyzsza, maz wyjezdzal, wiec zalozylam ze jak on jedzie to sie ńie uda bo starania nie byly codziennie- to sie udalo:D Moze wiec meza w delegacje wyslij w dni plodne?:p tylko oczywiscie sie starajcie przed jego wyjazdem hahah:)

reklama
Dziewczyny a wiecie cos na temat cienkiego endometrium? Ja mam owulacje ale co któryś cykl mi wogole endo nie urośnie, teraz miałam 6mm w 15dc po owu.. Jakbym miała mało problemów to teraz jeszcze to sie przyplątało [emoji17]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny a wiecie cos na temat cienkiego endometrium? Ja mam owulacje ale co któryś cykl mi wogole endo nie urośnie, teraz miałam 6mm w 15dc po owu.. Jakbym miała mało problemów to teraz jeszcze to sie przyplątało [emoji17]

ja we wczesniejszym cyklu miałam endo 4 mm, a w następnym okazało się ze jestem w ciąży, więc nie ma reguły:) Chciejka trzymam kciuki za kolejny cykl:)

Tez tak miałam w zeszłym roku, ale straciłam tamta ciąże, kurde ale jak to jest możliwe ze raz rośnie raz nie [emoji4] troche mnie pocieszyłas, ze nie jestem sama [emoji6]

Lux, chciajka trzymam kciuki za kolejny cykl ;)
Czytam Was na bieżąco, ale nic nie pisz, bo nic się nie dzieje. Ten cykl też raczej spisuję na straty, bo owu nie było, zresztą przy moim wyniku LH i FSH nic dziwnego. W środę jedziemy z mężem do Gdyni do Invimedu, mam nadzieję, że coś na to poradzą i w końcu nam się uda :)
Powiem Wam, że chyba naprawdę coś w tym jest, że jak się za bardzo chce, to nie wychodzi. Ale weź tu człowieku wyluzuj....
Miłej niedzieli życzę ;)

Lux, chciajka trzymam kciuki za kolejny cykl ;)
Czytam Was na bieżąco, ale nic nie pisz, bo nic się nie dzieje. Ten cykl też raczej spisuję na straty, bo owu nie było, zresztą przy moim wyniku LH i FSH nic dziwnego. W środę jedziemy z mężem do Gdyni do Invimedu, mam nadzieję, że coś na to poradzą i w końcu nam się uda :)
Powiem Wam, że chyba naprawdę coś w tym jest, że jak się za bardzo chce, to nie wychodzi. Ale weź tu człowieku wyluzuj....
Miłej niedzieli życzę ;)

Baslan witaj. Często się u Ciebie zdarzają cykle bezowulacyjne? Masz to potwierdzone przez lekarza czy tak myślisz, bo nie czujesz owulki?

reklama
Do góry