reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hej kochane ja właśnie usiadłam po 12 godz pracy.. ufff padam.. trochę się martwię bo teraz zaczęło mnie kuć po bokach 2 razy z lewej str ale aż tak że mnie zgięło i raz z prawej i boje się czy to nie poza maciczna...:( czy wszystko jest ok...

chciejko kuruj się kuruj:) chciejko ja nie mam na ryczałt a za 20 zastrzyków płaciłam 190 zł a nie jak ewel 250 więc może zależy tez od apteki..

mania trzymam kciuki za test:)

beti wytrwaj bo nagroda jest warta cierpień:)

doris a jak ty się czujesz???

Bafinka, Ty sę nie przepracowuj teraz! nie masz możliwości iść na L4?
ja dziś czułam sie świetnie, Ciężka jak orka ale świetnie

hej kochane ja właśnie usiadłam po 12 godz pracy.. ufff padam.. trochę się martwię bo teraz zaczęło mnie kuć po bokach 2 razy z lewej str ale aż tak że mnie zgięło i raz z prawej i boje się czy to nie poza maciczna...:( czy wszystko jest ok...

chciejko kuruj się kuruj:) chciejko ja nie mam na ryczałt a za 20 zastrzyków płaciłam 190 zł a nie jak ewel 250 więc może zależy tez od apteki..

mania trzymam kciuki za test:)

beti wytrwaj bo nagroda jest warta cierpień:)

doris a jak ty się czujesz???
nie denerwuj sie, o normalne, ze tu zakluje a tam zaboli :-) :)

Czesc dziewczyny witam sie niedzielnie. Zaraz do pracy uciekam a w miedzy czasie podczytuje Was.

Ja tez nie pospalam syn juz 3 dzien budzi sie o 4.15. Nie wiem jak przetrwam ten dzień w pracy.
Kiedy bedziecie testowac dziewczyny? Ja czekam do swiat. Zobaczymy jak @ nie przyjdzie to w Wielki Piatek działam. Miłej niedzieli zycze :)

reklama
Czesc dziewczyny witam sie niedzielnie. Zaraz do pracy uciekam a w miedzy czasie podczytuje Was.

Ja tez nie pospalam syn juz 3 dzien budzi sie o 4.15. Nie wiem jak przetrwam ten dzień w pracy.
Kiedy bedziecie testowac dziewczyny? Ja czekam do swiat. Zobaczymy jak @ nie przyjdzie to w Wielki Piatek działam. Miłej niedzieli zycze :)
ja chce w weekend za tydzien testowac

Do góry