G
gość_forum
Gość
Narazie nie mam weny do niczego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie denerwuj sie, o normalne, ze tu zakluje a tam zabolihej kochane ja właśnie usiadłam po 12 godz pracy.. ufff padam.. trochę się martwię bo teraz zaczęło mnie kuć po bokach 2 razy z lewej str ale aż tak że mnie zgięło i raz z prawej i boje się czy to nie poza maciczna... czy wszystko jest ok...
chciejko kuruj się kuruj chciejko ja nie mam na ryczałt a za 20 zastrzyków płaciłam 190 zł a nie jak ewel 250 więc może zależy tez od apteki..
mania trzymam kciuki za test
beti wytrwaj bo nagroda jest warta cierpień
doris a jak ty się czujesz???
kuzwa bo ja sie yak budze do pracy i wczoraj mimo wolnego tez sie tak obudzilam, u mnie piersi bola malo i bardziej po bokach...brzuch kluje, jajniki tez czyli raczej idzie @Lux, a dlaczego tak szybko ?
U mnie iersi piękne duże, pełne. Ale nic innego się nie dzieje żadnego mrowienia, klucia. .
ja chce w weekend za tydzien testowacCzesc dziewczyny witam sie niedzielnie. Zaraz do pracy uciekam a w miedzy czasie podczytuje Was.
Ja tez nie pospalam syn juz 3 dzien budzi sie o 4.15. Nie wiem jak przetrwam ten dzień w pracy.
Kiedy bedziecie testowac dziewczyny? Ja czekam do swiat. Zobaczymy jak @ nie przyjdzie to w Wielki Piatek działam. Miłej niedzieli zycze