nie wiem bo ja zadnych lekow nie biore a ledwo co mnie bola..a zawsze bolaly tak, ze umieralamDziewczyny, mnie w 1 ciazy bolaly cale cycki na maxa i to juz chwile po owu i to tak ze nie moglam ich dotknac:/ A teraz od razu po,owu pobolewaly ale tylko troche i tak jest do teraz.... myslicie ze na to moga miec wplyw leki? chociaz biore tylko mastodynon, naltrexon i luteine....myslalam ze bedziej beda bolec po luteinie a tu jest wcale nie najgorzej
reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Dziewczyny, mnie w 1 ciazy bolaly cale cycki na maxa i to juz chwile po owu i to tak ze nie moglam ich dotknac:/ A teraz od razu po,owu pobolewaly ale tylko troche i tak jest do teraz.... myslicie ze na to moga miec wplyw leki? chociaz biore tylko mastodynon, naltrexon i luteine....myslalam ze bedziej beda bolec po luteinie a tu jest wcale nie najgorzej
Mnie w ostatniej ciąży piersi.nie bolały wogole i brałam luteinę. W pierwdzej ciąży też z luteiną piersi bolały więc nie wiem co ma na to wpływ
szybko Ci wyszedl mi w pierwszej ciazy w 25 dc nie wyszlo, potem nie robilam az do 30 dc i dwie kreskiNo i nie mam zadnych objawow... oprocz delikatnego czucia cyckow:/ Ale dzis zaczynam dopiero 5tc wiec moze cos sie jeszcze zmieni, test mi wyszedl tydzien przed @
a mocno Cie boli?a mnie brzuch boli jak na @ mam złe przeczucia. Jutro planowo powinna się pojawić.
chciejka32
Fanka BB :)
Mania a termin @ na kiedy Masz?
reklama
mnie w ciazy bardzo bolal brzuch a @ sie nie zjawiala wiec kto wieniee, mam takie ataki rozpierania, w zasadzie az troche dziwne bo mnie najbardziej boli na 2-3 dzień @ a nie przed nią, Zobaczymy, cierpliwości, puki jej ni ema, trzeba miec nadzieje....