reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

U nas mały szpital. Agnieszka ma początek anginy, oczywiscie antybiotyk. Ja mam nieżyt ruchowo naczyniowy nosa:p podejrzewa, że na tle alergicznym, do kontroli 24. Męża też rozkłada, najbardziej katar, ale przecież to u faceta wystarczy żeby leżeć plackiem i kwiczec" podaj mi" bo ja nie mam siły hehe. Czuje się z całej 3 najlepiej więc opieka spadła na mnie. A , że córcia goraczkuje co 6 godz więc mam dyżur nocny. 2 godz temu podałam paracetamol i zapewne za 2 godz kolej na nurofen.

reklama
U nas mały szpital. Agnieszka ma początek anginy, oczywiscie antybiotyk. Ja mam nieżyt ruchowo naczyniowy nosa:p podejrzewa, że na tle alergicznym, do kontroli 24. Męża też rozkłada, najbardziej katar, ale przecież to u faceta wystarczy żeby leżeć plackiem i kwiczec" podaj mi" bo ja nie mam siły hehe. Czuje się z całej 3 najlepiej więc opieka spadła na mnie. A , że córcia goraczkuje co 6 godz więc mam dyżur nocny. 2 godz temu podałam paracetamol i zapewne za 2 godz kolej na nurofen.

Biedna Ty jesteś. Nie dość że sama.nie najlepiej się czujesz i sama powinnaś leżeć to musisz się opiekować córka no i chłopem a to.już nie lada wyzwanie. Choć u mnie mąż rzadko jest przeziebiony. Ale nawet jak coś złapie to o dziwo nie miałczy nad swoim stanem. Takie użalanie się nad sobą jest dla mnie bardzo irytujące. Jedynie co to ostatnio przyszedł do.mnie i zapytał się czy.mamy w domu cos na przeziebienie. Ehhh oby Wam szybko przeziębienie minęło.

cześć dziewczyny:) jak tam weekend? Ja w końcu mam chwilę wolnego i mogę wziąćsię za porządki bo ostatnio nie było kiedy. Za 2 dni planowana @-bardzo chciałabym,aby się nie pojawiła. Od 3 dni mam takei napady bólu w dole pleców i kłocie w prawym janiku, zmęczenie i wrażliwe sutki. Bardzo chciałabym,aby ten cykl był owocny,
Ostatnio rozmawiałam z moją gin i co do acardu jak któraś bierze, to moja powiedziała mi , że ja z racji ze mam jakies10 kg nadwagi mogę brać podczas starań nawet 150 mg ( ja mam też czynnik Vleiden i epizod zakrzepicy w przeszłości), że to nie zaszkodzi. Oczywiście przy pozytywnym teście odrazu Clexane.
Lux mnie też męczy katar :D

Hej, dawno. Mnie. Nie było. Pozdrawiam wszystkich :) mam. Nadzieje ze będę częściej teraz, dziecko większe to pozwala :)
Chciejka ja brałam. Celaxane 1raz dziennie za 10 zastrzyków 250zl

reklama
Do góry