reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Witaj Aneta,przykro że musiałaś tu trafić :( ja też sraciłam blizniaki ale ja 22 tygodniu :(
Marta plamienia na początku to norma,byleby brzuch nie bolał.

Beti bardzo Ci współczuję takiej straty. Nie wiem jak bym sobie poradZiła gdybym w tym tyg dzidziusie straciła:( teraz jest bardzo ciężko... Podziwiam Cie za to ze masz odwagę dalej walczyc.

Pozytywnie nastraja mnie mysl ze tu taki wysyp dzieciaczkow teraz. Bardzooooo mocno trzymam kciuki za Was wszystkie!

Ja przy 5 , byłam bardzo zmęczona, ospala, bez życia.Teraz biorę dawkę 75 i jest o niebo lepiej więc mam nadzieję, że wynik się poprawił. Lux spokojnie masz czas na działanie, ja już byłam w ciąży jak się dowiedziałam, że mam niedoczynność tarczycy, mało tego juz miałam ciążę zagrożona właśnie przez to i się udało.
ja wlasnie tez taka ospala jestem mam sucha skore na lokciach i wlosy gubie garsciami, a co jesli teraz jestem w ciazy? lakerz ginekolog mi te laki przepisze by ratowac ciaze? jak to wyglada? i chce tez zrobic ft3 i ft4

Lux nie przejmuj się tak bardzo ta tarczyca. Ja na początku ciazy z Kaja mialam właśnie cos ok 3, cala ciaze bralam euthyrox 88 i wszystko bylo w porządku. W ciazy tez tsh rosnie, na koncowce mimo lekow i tak mialam na granicy normy, ale to podobno normalne. Jutro właśnie jade znowu skontrolować tsh bo na usg mi jakies guzki wyszly. Rozmawialam z pania od usg to mowila, ze w ciazy rozne cuda sie dzieją, bo ja nigdy wcześniej żadnych problemów z tarczyca nie mialam :)

Aneta światełko dla aniolkow..

Martaha ja z Igorem od początku plamilam, bralam dupka i mialam nakaz lezenia plackiem przez pierwszy miesiac, chodzilam tylko do wc. Później plamienia ustapily i mogłam sie wiecej poruszać :)

Beti piekna beta :)

Chciejka to trzymam kciuki!!!

Aneta, witaj, światełko dla Aniołkó. Wiesz co było przyczyną? dzidzie odeszły w 12 tc, czy wcześniej a w 12 tyg się dowiedziałas?

Beti, pytałam jak dziś z betą i o której wizyta?

Izka, jak Mała?

Lux nie przejmuj się tak bardzo ta tarczyca. Ja na początku ciazy z Kaja mialam właśnie cos ok 3, cala ciaze bralam euthyrox 88 i wszystko bylo w porządku. W ciazy tez tsh rosnie, na koncowce mimo lekow i tak mialam na granicy normy, ale to podobno normalne. Jutro właśnie jade znowu skontrolować tsh bo na usg mi jakies guzki wyszly. Rozmawialam z pania od usg to mowila, ze w ciazy rozne cuda sie dzieją, bo ja nigdy wcześniej żadnych problemów z tarczyca nie mialam :)

Aneta światełko dla aniolkow..

Martaha ja z Igorem od początku plamilam, bralam dupka i mialam nakaz lezenia plackiem przez pierwszy miesiac, chodzilam tylko do wc. Później plamienia ustapily i mogłam sie wiecej poruszać :)

Beti piekna beta :)

Chciejka to trzymam kciuki!!!
a jesli dzis byl miala duzo wyzszy wynik niz ostatnio to moze to swiadczyc o ciazy? miesiac temu robilam tsh

reklama
Lux tak szybko to chyba nie, mialam na mysli raczej juz koncowke ciazy. Nawet w labo jakos po 30tym którymś tyg sa wyzsze normy i to nornalne, ze tsh wyzsze.

Doris dzieki, malutka super, rośnie jak na drozdzach. Ma 4 miesiace, a ciuchy musze juz na 9 mies, a kurteczki na roczek kupowac :p i jest przeciwieństwem swojego brata dzieki Bogu, bo duzo spokojniejsza :) a Ty jak się czujesz?

Do góry