martaha123
Fanka BB :)
4t6d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Aneta,przykro że musiałaś tu trafić ja też sraciłam blizniaki ale ja 22 tygodniu
Marta plamienia na początku to norma,byleby brzuch nie bolał.
ja wlasnie tez taka ospala jestem mam sucha skore na lokciach i wlosy gubie garsciami, a co jesli teraz jestem w ciazy? lakerz ginekolog mi te laki przepisze by ratowac ciaze? jak to wyglada? i chce tez zrobic ft3 i ft4Ja przy 5 , byłam bardzo zmęczona, ospala, bez życia.Teraz biorę dawkę 75 i jest o niebo lepiej więc mam nadzieję, że wynik się poprawił. Lux spokojnie masz czas na działanie, ja już byłam w ciąży jak się dowiedziałam, że mam niedoczynność tarczycy, mało tego juz miałam ciążę zagrożona właśnie przez to i się udało.
a jesli dzis byl miala duzo wyzszy wynik niz ostatnio to moze to swiadczyc o ciazy? miesiac temu robilam tshLux nie przejmuj się tak bardzo ta tarczyca. Ja na początku ciazy z Kaja mialam właśnie cos ok 3, cala ciaze bralam euthyrox 88 i wszystko bylo w porządku. W ciazy tez tsh rosnie, na koncowce mimo lekow i tak mialam na granicy normy, ale to podobno normalne. Jutro właśnie jade znowu skontrolować tsh bo na usg mi jakies guzki wyszly. Rozmawialam z pania od usg to mowila, ze w ciazy rozne cuda sie dzieją, bo ja nigdy wcześniej żadnych problemów z tarczyca nie mialam
Aneta światełko dla aniolkow..
Martaha ja z Igorem od początku plamilam, bralam dupka i mialam nakaz lezenia plackiem przez pierwszy miesiac, chodzilam tylko do wc. Później plamienia ustapily i mogłam sie wiecej poruszać
Beti piekna beta
Chciejka to trzymam kciuki!!!