reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja ostatnio miałam 5 ! Też mam nadzieję, że spadło. A jaka dawkę bierzesz?
ja nic nie biore, dopiero miesiac temu odkrylam, ze mam wynik 3, przedtem mialam caly czas 1.76 i teraz lekarka rodzinna kazala powtorzyc tsh, bo bralam silne leki porzed pobraniem krwi i niewiadomo czy nie zafalszowaly wyniku, zobacze jaki wynik bedzie dzis i jesli znow kolo 3 to ide do endo
ps czy wynik 3 przy zajsciu w ciaze grozi dziecku? moze doprowadzic do poronienia? martwie sie!

reklama
Witam Was wszystkie. Czy znajdzie sie tu miejsce dla jeszcze jednej aniolkowej mamy? W styczniu straciłam moje dwa dzidziusie w 12 tyg ciazy. Z mezem nie chcemy sie poddawac i niedługo zacząć starania. Podczytuje Was od jakiegos czasu i mam pełno pytań do mam które przechodziły to co ja teraz przechodzę. Mozna sie tu u Was zadomowic?

Aneta pewnie, że można, witamy i zapraszamy do zadawania pytań. Znajdziesz tu duuuzo pozytywnej energii. Bardzo Ci współczuję i zapalam światełko dla twoich aniołków [*] .

Lux jeżeli masz 3 to na pewno musisz brać eutyrox. I dawka z biegiem ciąży będzie większa, bo dziecko tego potrzebuje, bo jeszcze nie ma swojej tarczycy. Ja z tego powodu prawie straciłam moja córkę, ale szybko endo dal tabl i wszystko było ok.Ogólnie przy dużych tsh nie ma raczej szans na zajście w ciążę, ale 3 to jeszcze nie jest tak źle :)

Witaj Aneta,przykro że musiałaś tu trafić :( ja też sraciłam blizniaki ale ja 22 tygodniu :(
Marta plamienia na początku to norma,byleby brzuch nie bolał.

Lux jeżeli masz 3 to na pewno musisz brać eutyrox. I dawka z biegiem ciąży będzie większa, bo dziecko tego potrzebuje, bo jeszcze nie ma swojej tarczycy. Ja z tego powodu prawie straciłam moja córkę, ale szybko endo dal tabl i wszystko było ok.Ogólnie przy dużych tsh nie ma raczej szans na zajście w ciążę, ale 3 to jeszcze nie jest tak źle :)
zobacze jaki wynik bedzie dzis, martwie sie bardzo!

Aneta witaj!

Ja przy 5 , byłam bardzo zmęczona, ospala, bez życia.Teraz biorę dawkę 75 i jest o niebo lepiej więc mam nadzieję, że wynik się poprawił. Lux spokojnie masz czas na działanie, ja już byłam w ciąży jak się dowiedziałam, że mam niedoczynność tarczycy, mało tego juz miałam ciążę zagrożona właśnie przez to i się udało.

reklama
Do góry