reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

A ja Wam powiem w drugą stronę-nie tylko z właścicielami mieszkań bywają problemy ale lokatorzy również bywają uciążliwi, kombinują itd :) także myślę, że to zależy jak się trafi. My mamy to szczęście, że od początku na swoim jesteśmy, w zeszłym roku przenieśliśmy się na większe i to stare wynajmujemy i powiem Wam, że też niełatwo znaleźć porządnych wynajmujących, którzy nie kręcą i nie kombinują hehe
Dobrze Lux, że się wszytko udało w miarę dobrze pozakańczać i oby na nowym miejscu nie było już żadnych problemów! No i żeby się udało wykupić skoro facet bierze taką możliwość pod uwagę :)

Trzymam kciuki za testujące niebawem! &&& oby szybko Wam zleciało do testowania :) pamiętam jak mi się zawsze ciągnęło po owulacji do terminu @.

Mania testowałaś?
no u nas to byla taka sytuacja, ze jak sie wprowadzalizmy to ta kobieta wydawala sie normalna, potem jak juz zamieszkalismy to zaczal sie koszmar, a ludzie nam mowili, ze kilka rodzin chcialo przed nami to wynajac, ale im zycie zatrula i zrezygnowali... mielismy pecha i tyle :no:

reklama
Beti bafinko jak wasze przeczucia?
Lux no to na.nowe mueszkanie nowy członek rodziny pewnie się pojawi &&&&
Natka no faktycznie czas sie wlecze a objawy "ciążowe" sypią się jak z rękawa. ... cyce bolą. , senność jest czekam na kolejne a na koniec pewnie okaże się że to wszystko to PMS... ironia losu...

Już Cię cyce bolą??? :O u mnie senność od paru dni ale to przez pogodę,a objawy po 5 dniach to raczej małoprawdopodobne :O więc czekam grzecznie do 11 lutego :)

Hej, ja na szybko. Dzisiaj przyszła@ , w sumie to dobrze, bo z przeziębienia rozwinęła się angina :(. Zdycham okropnie, ale przynajmniej mogę brać spokojnie antybiotyk. Powodzenia dziewczyny i bądźcie cierpliwe:tak:. Ide kimac. Dobrze, ze maz ma wolne, to moge polezec.pa

Mania być może za wcześnie,ja rok temu zrobiłam test dopiero po trzeciej becie gdzie już była bardzo wysoka a na teście był dopiero cień cienia,wiec najpewniejsza jest beta po co sie stresować :)

nie, jakoś wyjątkowo spokojna jestem. Moja gin i tak jest na urlopie więc musze uzbroić się w cierpliwość. Jakoś tak myślę, że przyjdzie ta @ bo objawów nie mam w ogole ciążowych

reklama
Do góry