reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

A ja Wam powiem w drugą stronę-nie tylko z właścicielami mieszkań bywają problemy ale lokatorzy również bywają uciążliwi, kombinują itd :) także myślę, że to zależy jak się trafi. My mamy to szczęście, że od początku na swoim jesteśmy, w zeszłym roku przenieśliśmy się na większe i to stare wynajmujemy i powiem Wam, że też niełatwo znaleźć porządnych wynajmujących, którzy nie kręcą i nie kombinują hehe
Dobrze Lux, że się wszytko udało w miarę dobrze pozakańczać i oby na nowym miejscu nie było już żadnych problemów! No i żeby się udało wykupić skoro facet bierze taką możliwość pod uwagę :)

Trzymam kciuki za testujące niebawem! &&& oby szybko Wam zleciało do testowania :) pamiętam jak mi się zawsze ciągnęło po owulacji do terminu @.

Mania testowałaś?
no u nas to byla taka sytuacja, ze jak sie wprowadzalizmy to ta kobieta wydawala sie normalna, potem jak juz zamieszkalismy to zaczal sie koszmar, a ludzie nam mowili, ze kilka rodzin chcialo przed nami to wynajac, ale im zycie zatrula i zrezygnowali... mielismy pecha i tyle :no:

reklama
Beti bafinko jak wasze przeczucia?
Lux no to na.nowe mueszkanie nowy członek rodziny pewnie się pojawi &&&&
Natka no faktycznie czas sie wlecze a objawy "ciążowe" sypią się jak z rękawa. ... cyce bolą. , senność jest czekam na kolejne a na koniec pewnie okaże się że to wszystko to PMS... ironia losu...

Już Cię cyce bolą??? :O u mnie senność od paru dni ale to przez pogodę,a objawy po 5 dniach to raczej małoprawdopodobne :O więc czekam grzecznie do 11 lutego :)

Hej, ja na szybko. Dzisiaj przyszła@ , w sumie to dobrze, bo z przeziębienia rozwinęła się angina :(. Zdycham okropnie, ale przynajmniej mogę brać spokojnie antybiotyk. Powodzenia dziewczyny i bądźcie cierpliwe:tak:. Ide kimac. Dobrze, ze maz ma wolne, to moge polezec.pa

Mania być może za wcześnie,ja rok temu zrobiłam test dopiero po trzeciej becie gdzie już była bardzo wysoka a na teście był dopiero cień cienia,wiec najpewniejsza jest beta po co sie stresować :)

nie, jakoś wyjątkowo spokojna jestem. Moja gin i tak jest na urlopie więc musze uzbroić się w cierpliwość. Jakoś tak myślę, że przyjdzie ta @ bo objawów nie mam w ogole ciążowych

reklama
Do góry