reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
A no przykro :-( już mi trochę lepiej,choć rewelacyjnie nie jest :zawstydzona/y: ale nie poddaje się w zeszłą sobotę podeszłam do kolejnej IUI :-) 26 września robię betę :-) strach jak cholera :-(

Witaj Beti39:))

Dziewczyny, czy to normalne ze po tym Norprolacu boli mnie brzuch i moze mi byc niedobrze? Dzisiaj jeszcze poczulam cycki, jak nigdy:/ I nadal plamie, wiec @ sie jeszcze nie rozkrecila ehhh:(

Colly przebijanie nie boli jest wręcz mniej nieprzyjemne od normalnego odejścia wód.
&&&& za szybka akce zeby maluch już sie zlitował :)

Beti39 żadna z nas nie powinna tu byc ,niestety zycie czasem ma inny plan. Jednak jest i nadzieja ,że po stracie moze byc jeszcze dobrze.
Oby wynik był pozytywny &&

Dziewczyny chciałabym się pochwalić ,że bedzie synek.
Co prawda choroba mnie od kilku dni rozwala ,ale radość że maluch jest przede wszystkim zdrowy uskrzydla.

Bafinko to Ty masz dzis wizyte ? Cały czas siedzisko mi w głowie ze któraś ma tego samego dnia co ja.

&&&&&&& za wszystkie kochane.
Za pozytywne testy i szcześliwie donoszone ciaze :) &&&&&&

beti witaj:) powodzenia z testowaniem

chciajka marcepanek ja nie miałam dziś wizyty powtarzałam tylko betę.. wizytę mam za tydzień.. mam już wynik, niby przyrost jest ale mały bo z 43 700 wzrosło do 50 967..i to w ciągu 4 dni.. wiem że na tym etapie roście mniej ale aż tak mało.. to pewnie zły znak....:(

kamkaz jak ty się czujesz?? już bliżej niż dalej:)

marcepanku a jak u ciebie maleństwo?? duży już mężczyzna:)
migduch nie pomogę z tymi lekami bo nie brłam ale może jutro drugi teścik zrób?? to tylko jeden dzień przed @ więc może bladzioch wyjdzie:) polecam pepino mają dużą czułość dostaniesz w kauflandzie i auchanie

lux, rozmaryn co tam u was nowego:)

chciejka a wy kiedy zaczynacie starania?? robiłaś w końcu jakieś badania?? ja jak teraz poszłam do tej kliniki niepłodności to się strasznie zdziwili że nie miałam nic poza hormonami badane.. już mi wspomniał że jak się nie uda to jest cała masa badań które należało by zrobić.. mówił ze jak mam już zdrowe jedno dziecko to raczej kariotyp będzie ok i żeby się skupić na przeciwciałach krzepnięciu nosicielstwu chorób odzwierzęcych.. i oczywiście połowę badań będę musiała robić w Warszawie... ach.... w sumie to nie wiem czy będziemy się starać dalej... może to 2 ziemskie dziecko jest nam nie pisane... przynajmniej nie teraz.. mojej siostry koleżanka urodziła jedno zdrowe dziecko potem miała pod rząd 5 poronień na różnym etapie.. n starania wydała ponad 40 tys dojeżdżała do kliniki do Łodzi (100 km) i teraz jest w 16 tc i okazuje sie ze przezierność źle wyszła potem test pappa a teraz amniopunkcje miała.. moż jej powiedział ze tyle w nią pieniędzy zainwestował a ona mu "dałniaka" urodzi... wyobrażacie sobie... tyle starań na co...

Ostatnia edycja:
beti witaj:) powodzenia z testowaniem

chciajka marcepanek ja nie miałam dziś wizyty powtarzałam tylko betę.. wizytę mam za tydzień.. mam już wynik, niby przyrost jest ale mały bo z 43 700 wzrosło do 50 967..i to w ciągu 4 dni.. wiem że na tym etapie roście mniej ale aż tak mało.. to pewnie zły znak....:(

kamkaz jak ty się czujesz?? już bliżej niż dalej:)

marcepanku a jak u ciebie maleństwo?? wiesz co masz w brzuszku??

migduch nie pomogę z tymi lekami bo nie brłam ale może jutro drugi teścik zrób?? to tylko jeden dzień przed @ więc może bladzioch wyjdzie:) polecam pepino mają dużą czułość dostaniesz w kauflandzie i auchanie

lux, rozmaryn co tam u was nowego:)

chciejka a wy kiedy zaczynacie starania?? robiłaś w końcu jakieś badania?? ja jak teraz poszłam do tej kliniki niepłodności to się strasznie zdziwili że nie miałam nic poza hormonami badane.. już mi wspomniał że jak się nie uda to jest cała masa badań które należało by zrobić.. mówił ze jak mam już zdrowe jedno dziecko to raczej kariotyp będzie ok i żeby się skupić na przeciwciałach krzepnięciu nosicielstwu chorób odzwierzęcych.. i oczywiście połowę badań będę musiała robić w Warszawie... ach.... w sumie to nie wiem czy będziemy się starać dalej... może to 2 ziemskie dziecko jest nam nie pisane... przynajmniej nie teraz.. mojej siostry koleżanka urodziła jedno zdrowe dziecko potem miała pod rząd 5 poronień na różnym etapie.. n starania wydała ponad 40 tys dojeżdżała do kliniki do Łodzi (100 km) i teraz jest w 16 tc i okazuje sie ze przezierność źle wyszła potem test pappa a teraz amniopunkcje miała.. moż jej powiedział ze tyle w nią pieniędzy zainwestował a ona mu "dałniaka" urodzi... wyobrażacie sobie... tyle starań na co...

jej to straszne :no: ale dziecko to dziecko i niewazne, czy chore, slowa meza okropne, moja tesciowa wychowuje od prawie 40 lat chorego syna, jest chory umoslowo, gluchoniemy, Boze co ona z nim ma :no: musi z nim byc 24 godzin na dobe, coraz gorzej z nim jest, z wiekiem coraz bardziej zlosliwy sie robi...
u mnie fajnie, wczoraj bylam na dniu probnym w pracy i ucze sie powoli :-)

reklama
Colly przebijanie nie boli jest wręcz mniej nieprzyjemne od normalnego odejścia wód.
&&&& za szybka akce zeby maluch już sie zlitował :)

Beti39 żadna z nas nie powinna tu byc ,niestety zycie czasem ma inny plan. Jednak jest i nadzieja ,że po stracie moze byc jeszcze dobrze.
Oby wynik był pozytywny &&

Dziewczyny chciałabym się pochwalić ,że bedzie synek.
Co prawda choroba mnie od kilku dni rozwala ,ale radość że maluch jest przede wszystkim zdrowy uskrzydla.

Bafinko to Ty masz dzis wizyte ? Cały czas siedzisko mi w głowie ze któraś ma tego samego dnia co ja.

&&&&&&& za wszystkie kochane.
Za pozytywne testy i szcześliwie donoszone ciaze :) &&&&&&

gratuluję synka, imie wybrane?

Do góry