reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej laski
Bafinka, jak tam?

Ja jestem na porodówce ale nie rodzę. W nocy była akcja ale niestety niewypał i teraz chcą mnie przenieść na patologie ale miejsca nie ma. Także czekam...

reklama
Kamkaz, ja nie cierpie igiel itp;) Wiec beta u mnie odpada, to nie jest koniecznosc;))) Ale myslalam zeby jutro zrobic test, dziewczyny pisaly, ze mozna robic test tak 2-3 dni od zakonczenia plamienia, wiec moze jutro bym sprobowala? Chociaz jak zaczne czekac to zaraz sie okaze ze mam termin @ i samo sie wszystko wyjasni;)
Zastanawiam sie czy isc do lekarza w tym tygodniu czy poczekac. Moze podejme decyzje w srode, bo wtedy bym miala do niego isc i jak plamienie nie orzejdzie to moze sie wybiore ale juz sama nie wiem

reklama
hej jestem jestem... niestety nadal nic nie wiem.. na usg serduszka nie ma ale lekarz pocieszał że owu była później więc może dlatego taka mała ciąża.. kontrola za ok tydzień zaraz dzwonie się umówić.. kazał też zrobić hcg mój wynik to 43 781 i progesteron 34,43 i sama nie wiem co o tym myśleć wyniki przecież ciążowe przyrost duży a serduszka nie widać:( słyszałyście o czymś takim??/

Do góry