reklama
migduch
Fanka BB :)
Kamkaz, ja nie cierpie igiel itp Wiec beta u mnie odpada, to nie jest koniecznosc)) Ale myslalam zeby jutro zrobic test, dziewczyny pisaly, ze mozna robic test tak 2-3 dni od zakonczenia plamienia, wiec moze jutro bym sprobowala? Chociaz jak zaczne czekac to zaraz sie okaze ze mam termin @ i samo sie wszystko wyjasni
Zastanawiam sie czy isc do lekarza w tym tygodniu czy poczekac. Moze podejme decyzje w srode, bo wtedy bym miala do niego isc i jak plamienie nie orzejdzie to moze sie wybiore ale juz sama nie wiem
Zastanawiam sie czy isc do lekarza w tym tygodniu czy poczekac. Moze podejme decyzje w srode, bo wtedy bym miala do niego isc i jak plamienie nie orzejdzie to moze sie wybiore ale juz sama nie wiem
mam nadzieje, ze mi wyjda dobrze badania, boje sieBardzo słusznie że chcesz zrobić badania. Chociaż te podstawowe. W razie czegoś od razu można zareagować. Będzie dobrze i już niedługo pochwalisz się nam pozytywnym testem ciążowym.
kamkaz
mam nadzieje, ze mi wyjda dobrze badania, boje sie
Strach jest zawsze. Wiem to po sobie. Ja też po stracie bardzo się bałam że kolejne starania zajmą nam znowu tyle czasu co ostatnio. A tu widzisz pierwszy cykl i się udało. Tobie też się uda. A wyniki napewno masz dobre. Inaczej być nie może)
Strach jest zawsze. Wiem to po sobie. Ja też po stracie bardzo się bałam że kolejne starania zajmą nam znowu tyle czasu co ostatnio. A tu widzisz pierwszy cykl i się udało. Tobie też się uda. A wyniki napewno masz dobre. Inaczej być nie może)
ja wlasnie czuje, ze mam zle wyniki
chciejka32
Bafinko napisz proszę jak wizyta
reklama
Bafinka
hej jestem jestem... niestety nadal nic nie wiem.. na usg serduszka nie ma ale lekarz pocieszał że owu była później więc może dlatego taka mała ciąża.. kontrola za ok tydzień zaraz dzwonie się umówić.. kazał też zrobić hcg mój wynik to 43 781 i progesteron 34,43 i sama nie wiem co o tym myśleć wyniki przecież ciążowe przyrost duży a serduszka nie widać słyszałyście o czymś takim??/