reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

ja dawałam banana właśnie i ze słoiczka jest taki obiadek ziemniaki z dynia i mój mały się zajadał już jak miał 3,5 m-ca.. pediatra mi tak kazała bo mały w ogóle mleka nie chciał jeść jak ja straciłam pokarm....

reklama
Ewik a gdzie to jezdzisz na badania?? Trzymam kciuki kochana caly czas!!

Kamkaz ja zaczelam stosowac detektor od 20 tyg ciazy i NIE ZAWSZE MOGLAM znalezc serduszko mojej kruszynki. W 38 tyg nawet jak sie zaslonila badz nie wiem co to porobila to czasem ciezko bylo mi tetno znalezc. W szpitalu ich detektorem tez polozna szukala dosc dlugo a był 36 tydzien :-) Takze spokojnie!

Izka ja nie wiem co to za lek, ale skoro tak jest napisane na ulotce o wolalabym sie upewnic jeszcze gdzie indziej :-) Ty ktory tydzien juz??:-)

Penep6 - dziwny Twoj komentarz taki z dupy strony o_O

Rurka ja nie pomoge, moje pierwsze dzieciątko siedzi w brzuchu jeszcze wiec to ja Was pytaniami bede zasmiecac za nie dlugo bo na niczym sie nie znam :-)

A my czekamy... i czekamy. Tak sie Lenie spieszylo a teraz siedzi w brzuchu grzecznie. Termin za 8 dni, od kilku zaczal odchodzic mi chyba czop, skurcze sa ale bez ladu i skladu. Mala sie duzo rusza, cos czuje ze przenoszę z tego wszystkiego. :-)

Dziewczyny dwa tyg temu był bananek i marchew i to samo było. Pediatra kazała od owoców zaczynać. Z Zuz nie miałam takiego problemu wszystko ok było od początku.

Klinikę mam ponad 450 km od domu :szok: trochę się trzeba najeździć za marzeniami :confused:
A penep to pewnie kolejna frustratka, co nie ma swojego życia i na forach kobiecych miesza, ech...

Ewik noo to masz niezły kawałek do przejechania.. ale czego to się nie robi, żeby te marzenia się spełniły :) trzymam kciuki za dobre wyniki!!

Sysiq u mnie 31 tc leci ;-) dzwoniłam jeszcze do mojego gina i powiedział, że mam brać, a pani w aptece powinna się douczyć :-p bo to przez nią się zastanowiłam czy brać, bo powiedziała, że kobietom w ciąży się tego nie przepisuje i to mnie zastanowiło..
heh u mnie było tak samoz Igorem, najpierw się pchał, kilka razy leżałam w szpitalu z zagrożeniem przedwczesnym porodem, a na koniec wyszedł 2 dni przed terminem i to przez cc, bo też nie chciał wyjść :-p

Rurka a może spróbuj marchewkę z innej firmy, albo jak masz jakieś sprawdzone to z własnego ogródka :) czasem dzieciaki nie tolerują konkretnego słoiczka. A może po prostu to jeszcze nie TEN czas. Poczekaj tydzień, dwa i spróbuj jeszcze raz :) Mówią, że dzieciom karmionym piersią należy rozszerzać dietę dopiero od 6 mż, a dzieciom na mm od 4 mż.

My na piersi jesteśmy dlatego nie mam aż takiego ciśnienia na innowacje :) ale jednak zastanawia mnie to ...

Ewik no faktycznie kawał drogi ... oby juz było dobrze tak bardzo Ci kibicuję ... pamiętam jak witałaś mnie tu na forum ... w tym okrutnym dla mnie czasie ... mam mega sentyment do Ciebie :)

reklama
Do góry