reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Chciejka, dobrze że idziesz do lekarza.

Kamkaz, musisz sobie teraz to poukładać w głowie. dla mnie najlepszym potwierdzeniem że z małym jest wszystko ok są kopniaczki.
A co do ktg to też jestem ciekawa. To się robi każdej ciężarnej czy tylko jak coś jest nie tak?

Dzięki dziewczyny że pytacie. U mnie właściwie to wszystko dobrze. Tzn. dobrze jak na ciążę. Spojenie łonowe boli, dwa razy wstaję w nocy na siku po czym nie mogę odrazu zasnąć i tego typu pierdoły ale to wszystko norma. skurczy brak. Mogło by być trochę chłodniej ;) wczoraj w domu miałam 28 stopni. Masakra.
A tak poza tym to czekam do następnego piątku na to echo serca płodu. Staram się o tym nie myśleć ale najwyraźniej się nie da.

Jak np masz skurcze w czasie ciąży muszą być jakieś wdkazania normalnie to tylko tętno się sprawdza:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Zaczęłam się martwić bo dziś przez pół dnia szukaliśmy tętna ale niestety. Wczoraj takładnie nam się udało a dziś cisza. Boję się że stało się coś złego
mi na bloku operacyjnym położna szukała detektorem serduszka (procedura przed zabiegiem) i nie znalazła.. lekarka moja tylko powiedziała 'już nie szukaj- zaczynamy'.
w nocy przed zabiegiem też próbowali znaleść i nie mogli i KTG przynieśli mi do łóżka.. ale ja byłam spokojna bo czulam ruchy..

mi na bloku operacyjnym położna szukała detektorem serduszka (procedura przed zabiegiem) i nie znalazła.. lekarka moja tylko powiedziała 'już nie szukaj- zaczynamy'.
w nocy przed zabiegiem też próbowali znaleść i nie mogli i KTG przynieśli mi do łóżka.. ale ja byłam spokojna bo czulam ruchy..

Dziękuję. Narazie odpuszczę. Będę próbowała ale bardziej na luzie. Przecież skoro w poniedziałek wieczorem słyszałam serducho dzidzi to musi być wszystko dobrze.

Dokladnie, nie ma co szukac:)) niech sobie tam spokojnie rośnie dzidzia, a mama wierzy dopóki ruchów nie po czuje ze na pewno jest tam i serduszko pięknie bije.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Hej Bafinka
Zaraz jadę do kliniki na drugi koniec Polski... Muszę powtórzyć badania i będę wiedziała co dalej.
Trzymam za Ciebie i staraczki kciuki. szkoda, że tak mało fluidów na szczęście na forum dla tych co dalej walczą...

reklama
Do góry