Ewel ja do zeszłego tygodnia czułam się całkiem nieźle jak na ten stan. Lubię swoją pracę i wolałam ją niż siedzenie w domu. Nawet wekendy mi leciały dłużej niż tydzień pracy. No i jak sobie pomyślę, że teraz ponad rok spędzę w domu to aż mi się smutno robi. No ale nie ma co przeginać. Zdrowie maluszka najważniejsze i jak trzeba to będę siedzieć w domu.
reklama
Bafinka
Fanka BB :)
hej kochane przepraszam z się nie odzywałam ale miałam chwilowe załamanie...
natka wielkie gratulacje!!!
sysiq dobrze ze już po strachu
kamkaz a jak ty się czujesz??
chciejka porobiłaś już badania?? co lekarz mówił??
rozmaryn a jak ty się czujesz??
kwiatuszku jeśli nas czytasz to tule mocna..
a ja?? cóż dziś 6dc ostatni cykl biore leki na własną rękę.. mój zapas CLO się skończył.. i cóż trzeba iść do gina.. planuje zmienić lekarza na specjalistę od niepłodności... umówię się z nim na przyszły tydz to może przy okazji podejrzy jajeczko... i zobaczymy co zaproponuje...
natka wielkie gratulacje!!!
sysiq dobrze ze już po strachu
kamkaz a jak ty się czujesz??
chciejka porobiłaś już badania?? co lekarz mówił??
rozmaryn a jak ty się czujesz??
kwiatuszku jeśli nas czytasz to tule mocna..
a ja?? cóż dziś 6dc ostatni cykl biore leki na własną rękę.. mój zapas CLO się skończył.. i cóż trzeba iść do gina.. planuje zmienić lekarza na specjalistę od niepłodności... umówię się z nim na przyszły tydz to może przy okazji podejrzy jajeczko... i zobaczymy co zaproponuje...
Ja po wizycie,Dzidzia w miednicy ja mam troche za wysokie ciśnienie ale sprawdzili zaraz mocz i jest ok.
Pożyczyłam ciśnieniomierz,bede sie kontrolwać.
Colly ja też podziwiam,że tak długo pracujesz.
Sysiq kciuki cały czas zaciśniete żebyś jeszcze kilka dni w dwupaku wytrzymała &&&&&&&&,jak sie w ogóle czujesz z wieczora?
Pożyczyłam ciśnieniomierz,bede sie kontrolwać.
Colly ja też podziwiam,że tak długo pracujesz.
Sysiq kciuki cały czas zaciśniete żebyś jeszcze kilka dni w dwupaku wytrzymała &&&&&&&&,jak sie w ogóle czujesz z wieczora?
kamkaz
Bafinka u mnie ostatnio bywa różnie. Dość często pobolewamnie brzuch ale mam problem z zaparciami i mam nadzieję że to tylko dlatego. W środę wizyta więc już się bardzo stresuję tym bardziej że zbliża się 18 i 19 tydzień. Nie wiem może ja już popadam w paranoję. Non stop wsłu****e się w swój organizm i strasznie panikuję. Boję się że nie zdołam zauważyć skracającej się szyjki i sytuacja powtórzy się z poprzedniej ciąży. Nie uda mi się w porę zareagować a tego to chyba bym drugi raz nie przeżyła. Na ostatniej wizycie byłam 2 tyg temu no ale czasemto jest kwestia dnia lub dwóch albo nawet i nie
Max z nami od wczoraj od 9:36 CC-sama przyjemność..łącznie trwała 50 min..już od wczoraj od 22:00 nie brałam nic znieczulającego..a chodzę od 18:00.
Mały pięknie umie ssać-co mnie bardzo cieszy
Gratulacje Natka:-)
Mały pięknie umie ssać-co mnie bardzo cieszy
Gratulacje Natka:-)
chciejka32
martocha bardzo wam gratuluję. .niech się maxiu rośnie zdrowy. .
Martocha gratuluje
Ojej,to chyba ja nastepna
Kamkaz wiem że taki strach aż paraliżuje,ale bedzie dobrze tym razem,nic złego sie nie wydarzy,wszyscy trzymamy kciuki &&& myśl pozytywnie,Maluszek już czuje Twoje emocje
Sysiq jak tam u Ciebie?
Mnie w nocy budził twardniejący brzuch,napina sie raz za razem,teraz mniej ale w nocy na maxa.
Ojej,to chyba ja nastepna
Kamkaz wiem że taki strach aż paraliżuje,ale bedzie dobrze tym razem,nic złego sie nie wydarzy,wszyscy trzymamy kciuki &&& myśl pozytywnie,Maluszek już czuje Twoje emocje
Sysiq jak tam u Ciebie?
Mnie w nocy budził twardniejący brzuch,napina sie raz za razem,teraz mniej ale w nocy na maxa.
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Martocha gratulacje!!! Pokazuj zdjecie :**
Ania u mnie dzien przed bolami krzyżowymi meczyl mocno twardniejacy brzuch :-)
Ja czekam na badanie. Skurcze sa po odstawieniu, ale do 30% jesli rozwarcie nie puscilo wiecej niz 2 cm wyjdziemy do domu i spokojnie poczekamy na porod :-)
Ania u mnie dzien przed bolami krzyżowymi meczyl mocno twardniejacy brzuch :-)
Ja czekam na badanie. Skurcze sa po odstawieniu, ale do 30% jesli rozwarcie nie puscilo wiecej niz 2 cm wyjdziemy do domu i spokojnie poczekamy na porod :-)
reklama