reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ewel ja do zeszłego tygodnia czułam się całkiem nieźle jak na ten stan. Lubię swoją pracę i wolałam ją niż siedzenie w domu. Nawet wekendy mi leciały dłużej niż tydzień pracy. No i jak sobie pomyślę, że teraz ponad rok spędzę w domu to aż mi się smutno robi. No ale nie ma co przeginać. Zdrowie maluszka najważniejsze i jak trzeba to będę siedzieć w domu.

reklama
hej kochane przepraszam z się nie odzywałam ale miałam chwilowe załamanie...

natka wielkie gratulacje!!!

sysiq dobrze ze już po strachu

kamkaz a jak ty się czujesz??

chciejka porobiłaś już badania?? co lekarz mówił??

rozmaryn a jak ty się czujesz??

kwiatuszku jeśli nas czytasz to tule mocna..

a ja?? cóż dziś 6dc ostatni cykl biore leki na własną rękę.. mój zapas CLO się skończył.. i cóż trzeba iść do gina.. planuje zmienić lekarza na specjalistę od niepłodności... umówię się z nim na przyszły tydz to może przy okazji podejrzy jajeczko... i zobaczymy co zaproponuje...

Ja po wizycie,Dzidzia w miednicy:happy: ja mam troche za wysokie ciśnienie ale sprawdzili zaraz mocz i jest ok.
Pożyczyłam ciśnieniomierz,bede sie kontrolwać.

Colly ja też podziwiam,że tak długo pracujesz.

Sysiq kciuki cały czas zaciśniete żebyś jeszcze kilka dni w dwupaku wytrzymała &&&&&&&&,jak sie w ogóle czujesz z wieczora?

Bafinka u mnie ostatnio bywa różnie. Dość często pobolewamnie brzuch ale mam problem z zaparciami i mam nadzieję że to tylko dlatego. W środę wizyta więc już się bardzo stresuję tym bardziej że zbliża się 18 i 19 tydzień. Nie wiem może ja już popadam w paranoję. Non stop wsłu****e się w swój organizm i strasznie panikuję. Boję się że nie zdołam zauważyć skracającej się szyjki i sytuacja powtórzy się z poprzedniej ciąży. Nie uda mi się w porę zareagować a tego to chyba bym drugi raz nie przeżyła. Na ostatniej wizycie byłam 2 tyg temu no ale czasemto jest kwestia dnia lub dwóch albo nawet i nie

Martocha gratuluje:-D

Ojej,to chyba ja nastepna:szok:

Kamkaz wiem że taki strach aż paraliżuje,ale bedzie dobrze tym razem,nic złego sie nie wydarzy,wszyscy trzymamy kciuki &&& myśl pozytywnie,Maluszek już czuje Twoje emocje:happy:

Sysiq jak tam u Ciebie?

Mnie w nocy budził twardniejący brzuch,napina sie raz za razem,teraz mniej ale w nocy na maxa.

Martocha gratulacje!!! Pokazuj zdjecie :**

Ania u mnie dzien przed bolami krzyżowymi meczyl mocno twardniejacy brzuch :-)

Ja czekam na badanie. Skurcze sa po odstawieniu, ale do 30% jesli rozwarcie nie puscilo wiecej niz 2 cm wyjdziemy do domu i spokojnie poczekamy na porod :-)

reklama
Do góry