reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ewel ja do zeszłego tygodnia czułam się całkiem nieźle jak na ten stan. Lubię swoją pracę i wolałam ją niż siedzenie w domu. Nawet wekendy mi leciały dłużej niż tydzień pracy. No i jak sobie pomyślę, że teraz ponad rok spędzę w domu to aż mi się smutno robi. No ale nie ma co przeginać. Zdrowie maluszka najważniejsze i jak trzeba to będę siedzieć w domu.

reklama
hej kochane przepraszam z się nie odzywałam ale miałam chwilowe załamanie...

natka wielkie gratulacje!!!

sysiq dobrze ze już po strachu

kamkaz a jak ty się czujesz??

chciejka porobiłaś już badania?? co lekarz mówił??

rozmaryn a jak ty się czujesz??

kwiatuszku jeśli nas czytasz to tule mocna..

a ja?? cóż dziś 6dc ostatni cykl biore leki na własną rękę.. mój zapas CLO się skończył.. i cóż trzeba iść do gina.. planuje zmienić lekarza na specjalistę od niepłodności... umówię się z nim na przyszły tydz to może przy okazji podejrzy jajeczko... i zobaczymy co zaproponuje...

Ja po wizycie,Dzidzia w miednicy:happy: ja mam troche za wysokie ciśnienie ale sprawdzili zaraz mocz i jest ok.
Pożyczyłam ciśnieniomierz,bede sie kontrolwać.

Colly ja też podziwiam,że tak długo pracujesz.

Sysiq kciuki cały czas zaciśniete żebyś jeszcze kilka dni w dwupaku wytrzymała &&&&&&&&,jak sie w ogóle czujesz z wieczora?

Bafinka u mnie ostatnio bywa różnie. Dość często pobolewamnie brzuch ale mam problem z zaparciami i mam nadzieję że to tylko dlatego. W środę wizyta więc już się bardzo stresuję tym bardziej że zbliża się 18 i 19 tydzień. Nie wiem może ja już popadam w paranoję. Non stop wsłu****e się w swój organizm i strasznie panikuję. Boję się że nie zdołam zauważyć skracającej się szyjki i sytuacja powtórzy się z poprzedniej ciąży. Nie uda mi się w porę zareagować a tego to chyba bym drugi raz nie przeżyła. Na ostatniej wizycie byłam 2 tyg temu no ale czasemto jest kwestia dnia lub dwóch albo nawet i nie

Martocha gratuluje:-D

Ojej,to chyba ja nastepna:szok:

Kamkaz wiem że taki strach aż paraliżuje,ale bedzie dobrze tym razem,nic złego sie nie wydarzy,wszyscy trzymamy kciuki &&& myśl pozytywnie,Maluszek już czuje Twoje emocje:happy:

Sysiq jak tam u Ciebie?

Mnie w nocy budził twardniejący brzuch,napina sie raz za razem,teraz mniej ale w nocy na maxa.

Martocha gratulacje!!! Pokazuj zdjecie :**

Ania u mnie dzien przed bolami krzyżowymi meczyl mocno twardniejacy brzuch :-)

Ja czekam na badanie. Skurcze sa po odstawieniu, ale do 30% jesli rozwarcie nie puscilo wiecej niz 2 cm wyjdziemy do domu i spokojnie poczekamy na porod :-)

reklama
Do góry