reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Czesc dziewczyny

W ktorym tygodniu opadl Wam brzuch? Mnie od tyg. nawiedzaja w nocy bole jak na @, obnizyl sie bardzo znaczaco brzuch co powoduje co 30 minutowe wizyty w ubikacji. Na razie brak innych objawow. Mimo tego ze brzuch mam prawie na kolanach mala kopie powyzej pępka. Wizyta za dwa tyg. a ja sie powoli zaczynam stresowac bo jeszcze mamy troche czasu :)

reklama
No to się dowiedziałam, dziś na obchodzie był bardziej rozgadany lekarz. Wszystko jest dobrze ale beta taka wcale nie ciążowa- jakieś zaburzenia hormonalne albo coś tym stylu i w ciąży nie jestem/nie byłam a te dwa testy się pomyliły. Leki zostawili bo nie chce podważać kompetencji lekarki co je przepisała ale nawę wg. Niego bety nie warto powtarzać. Do domu nie mogę iść mam czekać do jutra.

Rozmaryn czy nie możesz sama iść do szpitalnego laboratorium i zrobić prywatnie betę? Bo wgmnue coś tu ktoś kręci. Wczoraj lekarka twierdziła że wszystko ok a teraz niby ciąży brak. Coś dziwnego jak dla mnie i ja bym to sama sprawdziła. Beta znowu majątku nie kosztuje a będziesz znała wynik i wtedy wiesz na czym stoisz. A nie tekst lekarki na pytanie odnośnie bety - dobra. Dla mnue to żadna odpowiedz, ja chciałabym znać konkretny wynik

Ale faktycznie czasami beta się pojawia mimo że ciąży nie ma zazwyczaj przy braniu leków lub zaburzeniach

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Rozmaryn o kucze ale jaja,ktoś chyba sobie tu żart robi,bardzo dobrze,że sie wypisałaś ja to w ogóle nie rozumie po co Ci kazali w tym szpitalu leżeć:eek: wspólczuję sytuacji ,oby szybko sie wyjaśniło na czym tak naprawde stoisz,zrób tą betę na własną rekę i pozostaje tylko czekać

Sysiq może wybierz sie szybciej do lekarza,niech ktoś Cie zbada,ja ostatnio też sie martwiłam przedwczesnym porodem bo odszedł mi czop lub raczej jego fragment (pisałam o tym) ale póki co spokój i już nic wiecej nie wylatuje.
Coś te nasz Maluszki sie spieszą....wiadomo lepiej jak posiedza w brzuszkach chociaż do 37 tyg.i wszysyko sie dobrze rozwinie ale urodzone wcześniej też już sa duże i silne.
A może Ty już dalej jesteś niż 33 tydzień,początek ciąży miałaś z niespodzianką to i końcówka może zaskoczyć:-)

U mnie upał nie odpuszcza ale działamy dalej z mieszkaniem w pokoju Natanka mebelki już stoją ale ogólnie jeszcze wszędzie wszystko cyli wieeeelki nieporządek:-D

Miłej niedzieli

Sysiq ja już długo mam brzuch nisko, nawet nie wiem od którego tc bo nie pamiętam. Ale u mnie dodatkowo szyjka się skracała i przypuszczam, że to też na to obniżenie brzucha wpłynęło. Też w nocy latam 100 razy do wc... :/

Rozmaryn dziwne to wszystko. A na wypisie musieli Ci napisać wyniki-ile miałaś tej bety? Nadal trzymamy kciuki!

Ania
ja już też ledwo żyję przez te upały:-( nogi puchną, palce też...

reklama
Natka niw mam wypisu bo dziś jest niedziela i niw dają ale lekarz mówił że jest kilkadziesiąt razy przekroczona a powinna kilkaset lbo nawet kilka tysięcy czy jakoś tak. O 12 miałam wziąć duphaston a nie wzięłam a @ nie przyszła, jak myślicie ile będę czekała? :

Do góry