reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Rozmaryn, na mdłości polecam tabletki prevomit z imbirem albo herbatkę imbirową. Daj znać jak coś więcej bedziesz wiedzieć, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
Chciejka, trzymaj się kochana :*
U nas też okropny upał, lepiej nie wychodzić z domu bez potrzeby, głowa mnie boli dzisiaj.
Miłego weekendu :)

reklama
Marcepanek, nie wiem nic. Dzisiaj powinnam mieć wyniki bety o ile już ich nie ma tylko nikt nie chce mi powiedzieć bo i tak jest czasami u nas w szpitalu. Mdłości mam cały czas a to podobno dobry znak. Tylko nie wiem czy te mdłości to z gorąca i niskiego ciśnienia czy tak poprostu.
Teraz już jestem w trochę lepszym humorze bo zabrali mi z sali taką gówniarę z torbielem na jajniki, tak mnie wkurzała bo to córka jednej z położnych i wszyscy nad nią skakali, chuchali i dmuchali a ona wiecznie z niezadowoloną miną. Nawet nie można z nią było normalnie pogadać bo tak się wywyższała jakby jakąś gwiazdą była.

Rozmaryn a jak plamienia? Leżenie coś pomaga?

Rozstawilam basen dla dzieciaków, ale mieli frajdę, sama weszłam nogi pomoczyc. .trochę się ochlodzili. .

Jestem już po obchodzie. Zapytałam się lekarki jak wyniki to powiedziała tylko że dobre:) plemienia mniejsze właściwie tylko trochę zostaje na papierze po wizycie w wc. Łykam duphaston 4razy dziennie. Nie wiem czy będą mi powtarzali betę po 48h. Muszę się jutro dopytać.

Hej :-)

Rozmaryn. no jak mówią, że jest dobrze to trzeba w to wierzyć :tak:

U mnie dziś bez słońca jak na razie. Ale to i dobrze. W nocy burza była że szok...

Ja juz podlalam wszystkie kwiaty na balkonach, pomidorki w szklarni, upał niesamowity 0 wiatru. Dziś ma być burza, oby bo wszystko ugotowane jest. ..

Chciejka pomodorki masz mniam pycha :))) nie ma to jak swoje. Ja mam u teściów czasami się częstuje he.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

rozmaryn- to niesamowite jak mało informacji Ci przekazują..powinnaś po obchodzie wiedzieć jakie badania planują, jakie wyniki masz do tej pory, kiedy planują Cię wypuścić itp.. Zaciskamy mocno kciuki wszyscy!

Dziewczyny, nie wychodźcie z domu do 15 i duuuużo wody!

reklama
Ewel to prawda że swoje inaczej smakują, ogoreczki tez mam, aż słodkie. .

Rozmaryn dopytaj na obchodzie co i jak, widzę, że wszędzie tak przekazują informacje, człowiek lezy w stresie i nie wie co się dzieje. .

Do góry