reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Olka, duda wszystkie tutaj wiemy co czujecie i dla każdej z nas było to zaskoczeniem. Światełka dla Waszych Aniołków [´][´]
Okres żałoby jest bardzo ciężki i trzeba przez niego przejść ale przyjdzie taki dzień kiedy zaświeci słońce i zechcecie się ponownie starać o maleństwo. To nie jest Wasza wina, taka jest natura. Chociaż warto naturze pomóc i zrobić jakieś badania żeby uniknąć powtórki sytuacji. Mam nadzieję że uda Wam się szybko pogodzić z sytuacją bo żałoba naprawdę może człowieka wymęczyć psychicznie. Tulę, Was kochane.

Kamkaz, i po co te nerwy? Wyluzuj babo :) gratuluje serduszka :)

Ja byłam na usg genetycznym i mogę się pochwalić że będę mamą chłopca :) przewaliłam już połowę ciąży i całkiem mi z tym dobrze chociaż jakiejś specjalnej ulgi nie czuję.

Natka najpierw spróbuj jakiś naturalnych sposobów, jak nie masz pomysłu lub czasu to idz do apteki i spytaj farmaceuty co poleci dla kobiet w ciąży. Napewno nie warto się męczyć z choróbskiem.

reklama
Witam nowe dziewczyny, przykro mi, że i was to spotkało. .światełko dla waszych aniołków [*].Tu możecie śmiało pisać o swoich uczuciach, obawach..My też to przeszlysmi i wiemy co czujecie. Ale jednocześnie to miejsce daje nowe nadzieje, iskierke że będzie dobrze. .wiele dziewczyn pomimo straty , udało się zajść kolejny raz w ciążę i rodzą zdrowe dzieci...

Mam nadzieje, ze tym razem i u mnie będzie dobrze , bo UDAŁO SIĘ !! właśnie zrobiłam test 2 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszła 2 kreska , jeszcze trochę blada ale na tyle widoczna ze nie trzeba się wpatrywać :D.Wow ...uczucia trudne do opisania. Radość, zaskoczenie, strach..nie muszę opisywać wiecie jak to jest. ...

CHCIEJKA GRATULUJĘ!!!!! brawo:) te forum czyni cuda!!!! z listopadowych poronień to chyba tylko ja zostałąm..:sorry: miejmy nadzieję że to się niedługo zmieni.. robi nam się tu forium ciążowe:):)

olka duda rozgośćcie się ;* TULĘ musicie przetrwać później jest trochę łatwiej.. piszcie co czujecie to pomaga

Dziękuję Bafinko..to prawda, że listopadowe teraz zachodzą...Lamentowalam miesiąc temu, a teraz się udało. .Powiem wam, że moje dziecko wczoraj mnie zaskoczyło. .Ni z tego ni z owego, zapytała mnie kiedy urodze dzidzie. .Może coś czuła? . Odpowiedziałam, że nie wiem, bo dzidzi jeszcze nie ma w brzuszku, ona spojrzała na mnie jakbym kłamała i powiedziała, że jest. ..

Gratulacje dziewczyny cieszę się z dobrych wiesci mnie tylko ta myśl trzyma tu na ziemii bo moje dziecko odeszło w 36tc ja teraz walczę ze swoja psychiką.

Chciejka ciesze się razem z Tobą Kochana.
Dziewczyny które się starają proszę sle fluidki ciążowe :~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
U mnie nie dlugo smutna data... Bo 24maja miałam mieć termin porodu:( łatwiej pewnie będzie ten dzień znieść o tyle ze jest ze mną dzidzia w brzuszku....

reklama
Do góry