reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Olka, duda wszystkie tutaj wiemy co czujecie i dla każdej z nas było to zaskoczeniem. Światełka dla Waszych Aniołków [´][´]
Okres żałoby jest bardzo ciężki i trzeba przez niego przejść ale przyjdzie taki dzień kiedy zaświeci słońce i zechcecie się ponownie starać o maleństwo. To nie jest Wasza wina, taka jest natura. Chociaż warto naturze pomóc i zrobić jakieś badania żeby uniknąć powtórki sytuacji. Mam nadzieję że uda Wam się szybko pogodzić z sytuacją bo żałoba naprawdę może człowieka wymęczyć psychicznie. Tulę, Was kochane.

Kamkaz, i po co te nerwy? Wyluzuj babo :) gratuluje serduszka :)

Ja byłam na usg genetycznym i mogę się pochwalić że będę mamą chłopca :) przewaliłam już połowę ciąży i całkiem mi z tym dobrze chociaż jakiejś specjalnej ulgi nie czuję.

Natka najpierw spróbuj jakiś naturalnych sposobów, jak nie masz pomysłu lub czasu to idz do apteki i spytaj farmaceuty co poleci dla kobiet w ciąży. Napewno nie warto się męczyć z choróbskiem.

reklama
Witam nowe dziewczyny, przykro mi, że i was to spotkało. .światełko dla waszych aniołków [*].Tu możecie śmiało pisać o swoich uczuciach, obawach..My też to przeszlysmi i wiemy co czujecie. Ale jednocześnie to miejsce daje nowe nadzieje, iskierke że będzie dobrze. .wiele dziewczyn pomimo straty , udało się zajść kolejny raz w ciążę i rodzą zdrowe dzieci...

Mam nadzieje, ze tym razem i u mnie będzie dobrze , bo UDAŁO SIĘ !! właśnie zrobiłam test 2 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszła 2 kreska , jeszcze trochę blada ale na tyle widoczna ze nie trzeba się wpatrywać :D.Wow ...uczucia trudne do opisania. Radość, zaskoczenie, strach..nie muszę opisywać wiecie jak to jest. ...

CHCIEJKA GRATULUJĘ!!!!! brawo:) te forum czyni cuda!!!! z listopadowych poronień to chyba tylko ja zostałąm..:sorry: miejmy nadzieję że to się niedługo zmieni.. robi nam się tu forium ciążowe:):)

olka duda rozgośćcie się ;* TULĘ musicie przetrwać później jest trochę łatwiej.. piszcie co czujecie to pomaga

Dziękuję Bafinko..to prawda, że listopadowe teraz zachodzą...Lamentowalam miesiąc temu, a teraz się udało. .Powiem wam, że moje dziecko wczoraj mnie zaskoczyło. .Ni z tego ni z owego, zapytała mnie kiedy urodze dzidzie. .Może coś czuła? . Odpowiedziałam, że nie wiem, bo dzidzi jeszcze nie ma w brzuszku, ona spojrzała na mnie jakbym kłamała i powiedziała, że jest. ..

Gratulacje dziewczyny cieszę się z dobrych wiesci mnie tylko ta myśl trzyma tu na ziemii bo moje dziecko odeszło w 36tc ja teraz walczę ze swoja psychiką.

Chciejka ciesze się razem z Tobą Kochana.
Dziewczyny które się starają proszę sle fluidki ciążowe :~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
U mnie nie dlugo smutna data... Bo 24maja miałam mieć termin porodu:( łatwiej pewnie będzie ten dzień znieść o tyle ze jest ze mną dzidzia w brzuszku....

reklama
Do góry