reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Cześć dziewczyny,

Michalinko rurka dobrze radzi z tym stanowczym powodzeniu "nie" przy gryzieniu. A jak w ogóle się czujesz?

Rurka ale słodka! ale jej dobrze :-)

Marcepanek nadal trzymam kciuki!

My po badaniach prenatalnych. Wszystko jest w porządku, na swoim miejscu i w normie. Martwi mnie tylko niskie AFI bo mamy tylko 8, a norma niby 5-25. No ale lekarka twierdzi, że nie ma się do czego przyczepić... zobaczymy co jeszcze mój ginek powie jak mu pokażę wyniki na wizycie. No i płeć potwierdzona, będzie córeczka :tak:

Marcepanek zdarza się tak, że testy długo będą negatywne. Szkoda, że nie mogłaś iść od razu za betę. U mnie za 5 dni ma (nie) przyjść @. Najgorsze, że objawy ciąży są strasznie podobne do objawów @. ;/ Jedynie co nie pasuje do okresu to zgaga i zmęczenie. Cholera wie. Ehh. Po świętach jeśli @ nie przyjdzie wcześniej to lecę na betę. Chce być już pewna. Najgorzej, że tracę nadzieje bo mam dyskomfort podbrzusza jaka na okres. Ale w ciąży z tego co mi lekarz mówił taki dyskomfort utrzymuje się nawet do końca 1 trymestru. No i w poprzedniej ciąży myślałam, że zaraz dostane @ a byłam w ciąży. Dziewczyny oszaleje przez weekend. ;/

ewikewik kupiłam 7 ;)

90_natka to gratuluje księżniczki.

PaniKovalowa mam nadzieję ,że ujrzę niedługo dwie piękne tluste krechy. Dziś nawet wydawało mi się ,że widzę cień...ale wyrzuciłam bo potem bym godzinami się przyglądała. Nie chce mieć watpliwości więc czekam. Też bym wolała iść na betę i mieć od razu 100% pewności niestety w UK na betę wysyła GP po pozytywnym teście.
Życzę żeby okres rownież się nie pojawił.

Mdli mnie dalej ,biust powiększony i ewidentna huśtawka hormonów. Co się ze mną dzieje...?

Życzę Wam, Kochane
aby te święta wielkanocne
wniosły do Waszych serc
wiosenną radość i świeżość,
pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję.
Ślę ciążowe fluidki :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ uploadfromtaptalk1428127502208.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1428127502208.jpg
    uploadfromtaptalk1428127502208.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 50
Ania przystojniaka marz w brzuchu :)))

A ja się rzadko odzywam, bo Wikuśka daje mi popalić. Po tych szpitalach nadrabia jak szalona i wszystko robi 5 razy szybciej, strasznie się awanturuje, charakterna jest niesamowicie. dziś się pokłociłyśmy aż.... a skubana nauczyła się (nie wiem skąd), że jak czegoś nie chcę jej dać to mnie gryzie... ale jak............ nie wiem co na to poradzić.

Dodatkowo Weronika w brzuchu mi szaleje jakby tańczyła w kółko....

No ledwo daję radę :)))

Ale pozdrawiam Was wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i życzę staraczkom - owocnych i miłych starań:)))

Zaciążonym - szybkiego suwaczka ;)

a te rozpakowane niech częściej piszą!!!!!

Śniegowego jaja Wam wszystkim życzę już bo pewnie nie dam rady już nic napisać.....

Michalinko- mam dokładnie to samo w domu.. nie dość że chora jestem od tygodnia i biorę antybiotyk to moja córka przechodzi jakiś bunt.. i jak tylko jej na coś nie pozwolę to 'capie' mnie ręką po twarzy albo gryzie:confused:. Bardzo stanowczo jej zabraniam ale to nie przynosi efektów..musimy znaleźć z mężem rozwiązanie na tą sytuację.. chyba będziemy ją gdzieś wsadzać aby się uspokoiła i żeby zrozumiała że to jest złe..np. do krzesełka przodem do ściany na 3 min..czy coś..

Przepraszam że się nie odzywam ale tak jak pisałam byłam MEGA chora (zapalenie oskrzeli), zaczyna powoli dopadać mnie zmęczenie fizyczne (już + 8 kg do przodu mam.. a ze Stellą w sumie 10 kg przytyłam) + jak tylko Stella widzi że wyjmuję laptopa zaczyna krzyczeć:-p:laugh2:. Chcę posłać ją do jakiegoś klubu malucha (czekam na miejsce w żłobku państwowym..ale raczej szanse są marne..) ale to dopiero pod koniec ciąży..chcę się nią nacieszyć:tak:.

Imię mamy wybrane! Będzie Max:-)

Wszystkim dziewczynom ogromnie mocno kibicuję..jakby któraś z Was potrzebowała pomocy w interpretacji wykresów itp to dawajcie znać..bo ja NPR uczyłam się na sobie przez 2 lata:-p.

Czy Pietruszka się odzywała?

Wszystkim Wam dziewczynki życzę spokojnych i zdrowych Świąt..niech wszystkie Wasze życzenia się spełnią!:*

Dziękuję Marcepanek! :tak::tak:
dobrze, że masz zapas testów, czasem zdarza się, że wychodzą po terminie @ dopiero :tak:

Ślę świąteczne ciążowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A na te święta życzę Wam wszystkim zdrowych spokojnych Świąt! Rodzinnej atmosfery i pogody ducha :-)

Martoocha na Wiki też nic nie działa. Żadne NIE, nonono, odkładanie, odwaracanie. A najgorsze jest to, że także potrafi capnąć w chwili przytulasek. Ostatnio się ze mną miziała, buzi mi dawała, kazała się całować i nagle cap w warge mnie ugryzła!!!!!! Ale jak!!! Spuchnięta chodziłam.... I nie jestem w stanie jej oduczyć.... Może to taki wiek.... nie wiem już sama....

Stella i Max - cudownie to razem pasuje :))))))))
Ja niestety w tej ciaży też więcej utyje niż w pierwszej.... już mam więcej kg niż w pierwszej... ale pocieszam się tym, że dużo schudłam i jeszze nie ważę tyle co zaczynałam pierwszą ciążę :D :D :D

reklama
Michalina, Martocha ojjj przerabialam nie tak dawno ten etap.. Przeszlo tak po prostu i tez nic nie pomagalo, groźby, prosby, dosłownie NIC! Przyjdzie dzień, ze im przejdzie :) u nas poniżej zaczal sie etap walenia glowa np w ścianę, podloge itp teraz dopiero zaczyna przechodzic :)

Co do wagi to ja mam dopiero pol kg na plusie, ale ta ciaze startuje z wyzsza waga wiec na bank bedzie wiecej niz z Igorem ehh ale narazie się tym nie przejmuje, będę walczyc po ciazy :)

Dziewczyny wszystkim Wam chciałam zyczyc Zdrowych, Spokojnych Świąt :*

Do góry