reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za odpowiedz na temat dupka. Dostałam teraz dwa opakowania na starania i muszę kupić bo mi sie ważność skończyć.
Ja też hasimotka... I cholera jasna trafilam na taka endokrynolog, że beczeć się chce. Nic mi nie wytlumaczyla tylko kazala się starac. Teraz zmienilam i mnie dr uswiadomila ze moje tsh powinno byc na poziomie 0,3 do 1 wtedy jest się najbardziej plodnym. Teraz mam większa dawke eutyroxu bo za malo bralam... Ale tyle mi kazala brac dr... Ja wierze że jeszcze nam się uda. Skoro udalo sie z Oliwia to i z ziemskim rodzenstwem sie uda
Oliwka dziś przechodzila sama siebie. Chyba ma bunt dwulatka... Ale jak ja tulilam w nocy bo sie chyba z 20 razy budzila to bylam szczęśliwa że ma mnie kto budzic
Ja też hasimotka... I cholera jasna trafilam na taka endokrynolog, że beczeć się chce. Nic mi nie wytlumaczyla tylko kazala się starac. Teraz zmienilam i mnie dr uswiadomila ze moje tsh powinno byc na poziomie 0,3 do 1 wtedy jest się najbardziej plodnym. Teraz mam większa dawke eutyroxu bo za malo bralam... Ale tyle mi kazala brac dr... Ja wierze że jeszcze nam się uda. Skoro udalo sie z Oliwia to i z ziemskim rodzenstwem sie uda
Oliwka dziś przechodzila sama siebie. Chyba ma bunt dwulatka... Ale jak ja tulilam w nocy bo sie chyba z 20 razy budzila to bylam szczęśliwa że ma mnie kto budzic
Kwaiatuszek ale to nie prawda... Jeśli tsh jest poza normą może być problem z zajściem lub utrzymaniem ciąży a normy dla starających się są takie bo dziecko hormon od matko czerpie .... Ja miałam tsh 2.200 i zaszlam szybko dziewczyny maja po 5 i zachodzą...
wgoracejwodziekapana
Dziewczyny, straciłam moje pierwsze maleństwo 7 miesięcy temu no i staramy się o kolejne dwie krechy. Powiedzcie, co robicie żeby się aż tak nie bać przed tą kolejna ciąża? Jakie są zlecenia lekarza na ciążę po stracie?
wgoracejwodziekapana
Colly, który to tydzień? Widziałaś juz serduszko? Po jakim czasie zaszlas w kolejną ciążę?
WGorącej ja straciłam 4 msc temu i też staramy się o maleństwo teraz... W sumie czekam na @ czy przyjdzie czy nie zobaczymy. Nie ma specjalnych zaleceń w sumie folik i chyba tylea i moja pani doktor mówi że mam się nie denerwować a myśleć pozytywnie
Kwiatuszekk23
Ewel z tego co mi tlumaczyla dr to przy hasimoto taki poziom hormonu Powinien byc. Czytalam na neciw i tez tak pisze
reklama
Cześć Dziewczyny!
Carollina co u Ciebie? Jak sie czujesz po zabiegu? Wszystko juz dobrze z Twoim zdrowiem?
AniaKropla gratuluje Mamusiu i &&&&&&& za całe 9 miesiecy.
Witam tez nowe dziewczyny.
[*]
[*]
[*] dla Waszych Aniołków.
A u mnie kiepsko. Jak wiecie nie narzekałem, bo sie naprawdę dobrze czułam. Ale od 3 nocy śpię kiepsko, ostatńiej nocy nie spałam prawie wcale. Bardzo mnie boli kręgosłup i biodra, na boku spac nie moge, spałam na siedząco oparta o ścianę na poduszce rogalu. Cały dzien dzisiejszy musiałam chodzić po domu, dreptalam, bo ani usiąść ani sie położyć. Teraz jest juz troche lepiej. Ale jak sobie wyobrażę, ze tak bedzie jeszcze pozostałe 4 tygodnie, to mi włosy dęba stają. I powoli juz chyba zaczynam odczuwać pierwsze skurcze pojedyncze. No nic jakos wytrzymamy. Jutro jade do galerii na gorącą cżekolade z koleżanką, musze sie jakos rozerwać
Carollina co u Ciebie? Jak sie czujesz po zabiegu? Wszystko juz dobrze z Twoim zdrowiem?
AniaKropla gratuluje Mamusiu i &&&&&&& za całe 9 miesiecy.
Witam tez nowe dziewczyny.
[*]
[*]
[*] dla Waszych Aniołków.
A u mnie kiepsko. Jak wiecie nie narzekałem, bo sie naprawdę dobrze czułam. Ale od 3 nocy śpię kiepsko, ostatńiej nocy nie spałam prawie wcale. Bardzo mnie boli kręgosłup i biodra, na boku spac nie moge, spałam na siedząco oparta o ścianę na poduszce rogalu. Cały dzien dzisiejszy musiałam chodzić po domu, dreptalam, bo ani usiąść ani sie położyć. Teraz jest juz troche lepiej. Ale jak sobie wyobrażę, ze tak bedzie jeszcze pozostałe 4 tygodnie, to mi włosy dęba stają. I powoli juz chyba zaczynam odczuwać pierwsze skurcze pojedyncze. No nic jakos wytrzymamy. Jutro jade do galerii na gorącą cżekolade z koleżanką, musze sie jakos rozerwać