reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Teraz jak coś człowiek chce napisać to wydaje się głupie i błahe w porwaniu z ta tragedia. Ale piszcie dziewczyny co u was.

Colly -jak się czujesz?
Magda ty też się odezwij.

Ania, Ewik kamkaz i cala reszta. ..

reklama
Chciejka, mi też się tak wydaje. Miałam napisać coś po wizycie ale jak przeczytałam co się stało to stwierdziłam że taki wpis byłby nie na miejscu.
U mnie wszystko ok. Ciąża bardzo wczesna ale jak policzyliśmy to się wszystko zgadza. Raz tylko zaszaleliśmy bez zabezpieczenia bo wychodziło mi że już po owulacji i to pare dni. Moje wyliczenia były błędne no i tak oto jestem w 5t4d ciąży. Mam brać luteinę 3x dziennie i witaminy. Od tej luteiny mam koszmarny niesmak w buźi. Lekarz mówił że to bardzo szybko na drugą ciąże ale na ten moment wszystko ok. Nadżerka mi się powiększyła i mamy zakaz współżycia :( no i mam tkliwe jajniki. Nie wiem co to oznacza. Lekarz chciał mnie widzieć za 3 tygodnie. Ogólnie wszystko fajnie ale jakoś ciężko mi się tym cieszyć.

Pietrusiu cały czas o Tobie myślę i bardzo bardzo Wam współczuję.

Colly cieszę się bardzo że wszystko jest ok.To, że dzielimy się tym co u nas, nie oznacza że nie myślimy o nich i im nie wspólczujemy. Ale pisanie o tym, że sobie nie wyobrażamy co oni teraz czują itp wcale im nie pomoże. Wiedzą, że modlimy się za nich i na zawsze zostanie to w naszych sercach.

Colly gratuluje:) to super wiadomosc;)

A u mnie ok, przeziębienie odpuszcza, obyło sie bez leków. ... czekam na środę, prenatalne, już się denerwuję ale sama się pocieszam, że będzie dobrze.

Colly super, że wizyta udana:-) na pewno wszystko już będzie dobrze:tak:

Aniu dobrze, że przeziębienie odpuszcza i udało się poradzić z tym bez leków. Zawsze to lepiej:tak: do środy szybko Wam zleci i na pewno na prenatalnych wszystko będzie dobrze. Po prenatalnych będziesz spać spokojniej;-)

I ja się melduję :) mialam dzisiaj egzamin i jestem zadowolona. Zq dwa tygodnie mam dwa :( my ze staraniami ruszamy w swieta wielkanocne. Wiec jest troche czasu...
Colly gratuluje udanej wizyty :)
ania dobrzs ze przeziebienie opuściło :) kciuki za prenatalne!

Colly, super, bardzo się cieszę.
Aniu, trzymam kciuki za prenatalne :)
kwiatuszek, gratuluję i powodzenia na kolejnych egzaminach.
A u mnie po staremu, czekam na wizytę u gina, jajniki bolą ale mniej, staramy się nadal a co będzie to czas pokaże...

Colly super, że wszystko w porządku. Tak jak pisały kiedyś dziewczyny – organizm sam zadecydował i postanowił być gotowy do drugiego maleństwa :) cieszę się bardzo :) dbaj o siebie
Aniu 2611 oczywiście, że będzie dobrze! Trzymam &&&&&&&&& za usg i czekamy na wieści :)
kwiatuszek brawo za egzamin :) &&&&&&& za następne! a starania w święta wielkanocne są bardzo owocne ;) wiem to z autopsji ;) dzis po domu biega mi wielkanocny Igor ;) więc ogromne &&&&&&& za Wasze staranka. nabierajcie sił do świąt, a później do dzieła ;)
joawa &&&&&&&&&&&&&&&&&&oby starania okazały się owocne :)

reklama
Do góry