martaha super,że dostałaś zielone światło trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ewel ja przed staraniami nie robiłam usg ale zawsze po pierwszym cyklu trzeba sprawdzić czy wszystko dobrze się oczyściło,jeśli nie miałaś jeszcze usg po zabiegu to radziłabym zrobić....no i też trzymam kciuki żeby starania nie trwały długo
Myślę,że na wiosnę będzie wysyp dwóch kreseczek
małgonia ja też myślę,że taki album najlepiej samemu zrobić będzie taki jak sama zaprojektujesz a materiałów na album jest masa,ja siostrzeńcowi taki na 18 zrobiłam,pozbierałam po rodzinie zdjęcia od kiedy sie urodził do 18 i wyszło super a używałam wielu rzeczy do tego...nawet na "łowy" chodziłam do sklepów z tapetami po próbki...niektóre wzory super a całej rolki nie potrzebowałam

zajęło mi to trzy miesiące ale efekt końcowy był super.
ewiku pozdrawiam i cały czas zaciskam&&&&&&
gosiak ja robiłam progesteron i witaminę B jak do tej pory,witamina B wyszła mi za nisko więc łykam codziennie B Complex to bardzo ważna witamina w ciąży tak jak kwas foliowy więc warto sprawdzić jej poziom
galwaygirlćtak,tak rodzinka jest u mnie czas leci jak szalony,choć ja większość dnia wciąż leżę to i tak jest fajnie:-)
U mnie krwawienie całkiem ustało,teraz mam tylko lekkie plamienie ale jasny brąz więc już po strachu,mam nadzieję,że już mi się to nie przytrafi bo osiwieję do porodu.....ta ciąża to ciągły stres dla mnie ale znów powróciła nadzieja...musi być dobrze...mąż wciąż mi to powtarza
Swoją drogą myślałam i myślałam czym to było spowodowane i myślę,że ja sama sobie winna jestem bo tego dnia dużo sprzątała cały dzień potem obiad,no i jeszcze balkon zachciało mi się sprzątać i przeciągałam dość duże donice z ziemią

.....nie pomyślała nic przed tym już teraz będę bardziej uważać....
Brzuchatki co u Was??
Pozdrawiam Wszystkie Babeczki