reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny czy każda z Was która miała lyzeczkowanie miała usg przed zajściem w następna ciążę?

Ewel87 co prawda ja jeszcze nie staram sie o dzidziusia ale usg mam na każdej wizycie kontrolnej. Dziś rozmawiałam przez tel z moją panią ginekolog i kazała przyjść po @ zrobimy usg i jak będzie wszystko dobrze to zaczniemy starania. Zobaczymy jak będzie, ale wydaje mi się że usg przed staraniem byłoby wskazane. Przynajmniej ja bym wolała je mieć

reklama
Właśnie też tak myślę...bo moja pow żebym przyszła po 2 cyklu ale nie mogłam wtedy pójść na umówiona wizytę a starania chce zacząć z końcem msc i myślę żeby właśnie iść...

Ewel ja bylam chyba w lutm na usg a zaszlam w maju.
90_natka teraz będzie wszystko dobrze :) ja z okresu ciąży nie mam ani jednego zdjęcia tak się bałam. Podziwiam wszystkue dziewczyny ktore na fb jeszcze dobrze test nie wyszedl i się chwala. I co najlepsze wszystko jest u nich dobrze. A ja sie dygam glupiego zdjecia zrobic :p

Ewel87 z tego co kojarzę to spotykam się z Tobą w innym wątku a dokładnie Ostrów wlkp i okolice. Jesteś z mojego rejonu??? Jeśli tak, to do kogo chodzisz? U kogo prowadziłaś ciążę?

Ewel szpinak pomoc wcale nie jest takim dobrym źródłem żelaza, a juz na pewno nie teraz bo więcej w nim nawozów sztucznych niz pożytku. Jest wysoko na liście warzyw i owoców skażonych. Jak jesz mięso to wołowina, wątróbka najlepiej cielęca, ogólnie zielone warzywa i przy tym wit. C lub cos co ją zawiera bo poprawia przyswajanie.
ANIU ODEZWIJ SIĘ!! Napisz co z plamieniem. Mam nadzieję że to tylko rodzinka tak Cię pochłonęła. Wchodzę sprawdzic co u Pietruszki i Ani, przede wszystkim, brak mi wpisów świeżo upieczonych Mam, te na finiszu też ucichly :( Agawaa jak kolejne malowanie? Co musisz zrobić z lozeczkiem? Rurka, zaczęłas cos z wyprawką? Przy drugim jakoś człowiek z tym zwleka. A nie ma szans na odzyskanie tych wydanych ciuszkow? Szkoda kasy na wszystkie nowe. Adaś jeszcze 2,5m nie ma a jak w czwartek WRESZCIE po ponad miesiącu pralka przyjdzie to juz 3-6 będę prała bo body i pajacyki juz przymale są.

Hej, kobietki. Ja juz mam wyniki.wszystko ok, morfologia super, ob ok, tsh 1,8 wiec też super , a beta 1 czyli nareszcie spadło. Tylko nadal plamie, ale jutro wizyta.

reklama
Dziewczyny czy możecie mi powiedzieć jakie badania wykonywalyscie po zajściu w ciążę aby wykluczyć ponowne poronienie ? Bo wlasnie jutro przyjezdzam do Polski i mam zamiar porobić badania :)

Do góry