Kwiat lotosu
Zaciekawiona BB
Wiecie co kiedyś to sobie nie zdawałam sprawy ze jest tak dużo straconych ciąż...nie wiedziałam nawet ze jak u mnie sie stało płód może obumrzec a tak się cieszyłam ze nie krwawie np myślałam wtedy że na pewno jest wszystko dobrze...a tu serduszko biło tak pięknie i przestało znajoma moja ma cytomegalie i nie może zajść w ciążę bo grozi to poronieniem...albo wadami dziecka. Musi czekać aż wirus z niej wyjdzie. Okropne to wszystko...
ewel87 ja też nie zdawałam sobie z tego sprawy że jest nas tak wiele.. Ja znów byłam u gin i zalcił mi kolposkopię i usg. Na usg wyszło że cykle mam bezowulacyjne.. Po kolejnej @ mam powtórzyć badanie. Ale narazie ani widu ani słychu, mimo że już z tydz.temu powinnam mieć @ I tak to wszystko odkłada się w czasie... Mijają właśnie 3 mies. od zabiegu, a tu mam wrażenie że wszystko stoi w miejscu.. A kobiety w ciązy które mają termin koło mojego działają na mnie jak płachta na byka... Głupie, prawda? Przecież One nic mi nie zrobiły ale to chyba z zazdrości, nie wiem...